Sari la conținut

OFICIAL | Craiova a anunțat despărțirea de un jucător de bază: "Să-mi păstrați și mie o medalie de campion"


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:FC VOLUNTARI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, CUPA ROMANIEI (31.10.2019)

 

Universitatea Craiova a oficializat despărțirea de Ivan Martic (29 de ani), fundașul lateral care a petrecut aproape trei sezoane alături de olteni.

"Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de fundașul lateral Ivan Martic. Îi mulțumim lui Ivan pentru modul în care s-a dăruit și a apărat blazonul Științei în toți acești ani și îi dorim mult succes în continuare!", a transmis clubul, pe pagina oficială de Facebook.


Ivan Martic: "Sper să-mi păstrați și mie o medalie de campion"
Imediat după anunțul clubului, fundașul născut în Elveția a postat și el un mesaj pe rețelele de socializare, mulțumindu-le tuturor care au lucrat alături de el și rememorând câteva dintre momentele plăcute trăite la Craiova.


Sosit în 2017 la Universitatea, Martic a câștigat în primul sezon Cupa României, iar ulterior a evoluat în preliminariile Europa League, în dubla contra nemților de la RB Leipzig, pierdută de olteni, scor 2-4, la general.

Martic și-a motivat plecarea spunând că își dorește o experiență nouă. Totodată, el a negat zvonurile potrivit cărora ar fi semnat deja cu CFR Cluj.

"Vreau să le mulțumesc în mod special domnului Mihai Rotaru, antrenorului Devis Mangia pentru că m-a convins să vin la Craiova și antrenorilor Corneliu Papură și Victor Pițurcă. A fost provocarea perfectă după aventura mea în Croația. 

Primul meu an în Craiova a fost unul superb, reușind să câștigăm Cupa României și să văd atât de mulți oameni în stradă sărbătorind cu noi. Dintre toți anii petrecuți aici, favoritul meu rămâne primul pentru că am văzut cu adevărat bucuria în ochii suporterilor și am dat cel mai mare party în centrul Craiovei.

(...) Este, de departe, cel mai bine organizat club din România. Sunt mândru că am putut să fac parte din acest proiect în ultimele 3 sezoane competiționale.

(...) Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor Universității Craiova, au fost incredibili. La nicio echipă pentru care am evoluat până acum nu am trăit așa atmosferă cum este cea de la Craiova, realmente suporterii să ne încurajeze în orice colțișor al țării, asta ca să nu mai vorbesc de ce e în tribune la meciurile cu Dinamo sau FCSB. Ca jucător străin nu am trăit niciodată o așa dragoste din partea suporterilor, o dragoste care m-a făcut să mă simt ca acasă.  

În ultima perioadă au fost multe povești în mass-media, povești total neadevărate și nu vreau să mai insist pe acest subiect. Singurul motiv pentru care am plecat este acela că mi-am dorit să fac o schimbare în viața mea, fiind aproape și de ultima mea parte a carierei.

Doresc familiei Universității Craiova ca anul acesta sau următorul să ia campionatul, știu că toți vă doriți enorm și a trecut atât de mult timp. Vreau să vă văd pe toți ridicând trofeul și voi rămâne pe viață suporterul vostru. 

P.S. Sper să-mi păstrați și mie o medalie de campion și dacă voi avea timp, vin cu siguranță la sărbătoarea", a scris Martic, pe Facebook.


După Martic, urmează Tiago Ferreira și Claude Dielna
Universitatea Craiova a început să facă curățenie în timpul pandemiei de COVID-19. Corneliu Papură a anunțat încă de ieri faptul că Ivan Martic și-a reziliat contractul cu echipa din Bănie, iar în aceeași situație se află și alți doi jucători importanți.

Papură susține că echipa lui s-a despărțit și de Tiago Ferreira și Claude Dielna. Contractele celor doi se încheiau la finalul acestui sezon.

”Martic mai avea contract până la sfârşitul lunii mai, la fel ca alţi jucători şi ne-am pus la masă. E mai bine pentru toţi să ne despărţim. Nici el nu cred că mai era motivat să continue.

Dacă un jucător nu vrea să prelungească, nu-l poţi obliga. Tiago şi Dielna au aceeaşi situaţie, la fel ca Martic”, a spus Papură, ieri, la Oltenia TV.

74 de meciuri a strâns Martic la Craiova, reușind cinci goluri și șapte pase decisive
22 de partide a bifat fundașul în actuala stagiune

 

sursa:        DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate