Sari la conținut

Negoiţă, replică pentru cel care voia să ia Dinamo: "Fugitul ăla de acasă...n-avea după ce bea apă"


IoNuT™

Postări Recomandate

GALA FANTASTICII FANATIK (4.12.2012)

 

Ionuţ Negoiţă laudă iniţiativa celor de la Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo (ADPD), cu care a bătut palma pentru a le ceda restul de 82 la sută din acţiuni pentru suma de un leu.

Însă actualul finanţator al "câinilor" nu s-a mai putut abţine după ce în ultima vreme s-au tot vehiculat tot felul de potenţiali investitori pentru a prelua clubul.

"Singura şansă ca acest club să trăiască sunt suporterii. Am văzut că presa l-a mai resuscitat şi pe fugitul ăla de acasă, pe indianul ăla, vai mama lui, nu avea după ce bea apă. Şi a venit aici, mare om de afaceri. Sunt băgaţi în seamă toţi loserii", a spus Negoiţă la Digi Sport Special.

Claudiu Florică dorea să cumpere Dinamo în vară. Tot atunci a mai apărut un cetăţean indian
În vara anului trecut s-a discutat intens de posibilitatea ca omul de afaceri Claudiu Florică să cumpere Dinamo. Tot în acea vreme, un indian mistrerios s-a arătat interesat.


Între timp, au mai apărut interese şi din lumea arabă, însă nu s-au concretizat, chiar dacă nişte investitorii din Emiratele Arabe Unite au vizitat chiar şi baza de la Săftica.

În ianuarie, Negoiţă a cedat 10 la sută din acţiuni suporterilor, mai exact Asociaţiei Doar Dinamo București.

"Specialiştii ăia care mă înjurau, care mă atacau, nu dau 10 lei pe lună şi au făcut milioane din fotbal. Nu ca mine. Eu nu am nicio treabă cu fotbalul", a explicat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă îl critică pe Nicolae Badea fără să-i pronunţe numele
După ce a bătut palma cu asociaţia făcută de suporteri pentru vânzarea lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă a fost întrebat cum e posibil să vândă o echipă fără palmares şi fără stadion. Ambele se află la echipa din Liga 4, deţinută de Nicolae Badea, fost acţionar la Dinamo, pe care Negoiţă îl acuză că s-a "băgat pe proprietatea statului", adică pe stadionul Dinamo.

"Am văzut că pe mine mă atacă. Păi cine blochează construcţia stadionului Dinamo? Eu nu m-am băgat pe proprietatea statului să blochez un proiect. Eram în piaţa publică răstignit dacă blocam o chestie publică", a punctat Negoiţă.

 

sursa:        DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate