Sari la conținut

Au bătut palma în plină pandemie. Englezii anunță transferul lui Jadon Sancho în Premier League


IoNuT™

Postări Recomandate

sancho

 

Presa din Anglia anunță că Borussia Dortmund și Jadon Sancho (20 de ani) au ajuns la un acord cu Manchester United, iar transferul ar urma să fie oficializat în vară.

Conform The Sun, cele două părți au negociat pentru mult timp până să ajungă la un acord. În ciuda pandemiei de COVID-19, Borussia Dortmund și Manchester United ar fi bătut palma, iar transferul lui Sancho ar urma să stabilească un record în Regat.

Cel mai scump transfer realizat vreodată în Premier League a fost cel al lui Paul Pogba, de la Juventus la Manchester United, în 2016. Campioana Italiei a încasat 105 milioane de euro în schimbul francezului.

Jadon Sancho a confirmat că va deveni jucătorul lui Manchester United
Jadon Sancho a făcut un live pe Instagram în care le-a dat de înțeles destul de clar suporterilor că va deveni, în vară, jucătorul formației de pe Old Trafford.


La un moment dat, unul dintre suporteri i-a spus lui Sancho să bea puțină apă dacă este adevărat că se va transfera la United. Jucătorul a văzut comentariul și, fără să stea prea mult pe gânduri, a băut o gură de apă.

Imediat după gestul englezului, fanii l-au transformat rapid într-un clip video care a luat cu asalt internetul.

Jadon Sancho, al 8-lea cel mai valoros jucător al lumii
În acest sezon, Sancho a marcat deja de 14 ori și a oferit 16 assist-uri colegilor săi, în 23 partide în Bundesliga. Mai mult, britanicul a înscris de două ori și a oferit două pase decisive și în Champions League.

Jadon Sancho este al 8-lea cel mai valoros jucător al lumii, conform Transfermarkt, având o cotă de 117 milioane de euro. Lider este Kylian Mbappe-Lottin, cotat la 180 de milioane de euro. Sancho e cel mai valoros jucător din Bundesliga. Puștiul născut la Londra mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2022.

 

sursa:      DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate