Sari la conținut

"Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac". Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a fost testat de două ori pentru coronavirus


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)

 

După ce a comandat teste pentru toţi jucătorii de la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că a chemat un doctor acasă şi a fost supus şi el unui control.


Gigi Becali, testat de două ori pentru coronavirus
Finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că toată familia sa a fost testată şi că rezultatele sunt negative.

"M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?", a declarat Gigi Becali, la România TV.

Jucătorii FCSB au primit rezultatele și de la testul doi de COVID-19
Așa cum Digi Sport v-a anunțat, şi fotbaliștii celor de la FCSB au fost testați de două ori. Prima dată pe 9 aprilie, când toate rezultatele au fost negative, și a doua oară pe 13 aprilie.

Și la a doua testare rezultatele au fost negative, astfel că Tănase și compania pot sta liniștiți. De altfel FCSB a decis reluarea antrenamentelor. Jucătorii se pregătesc pe rând la bază, dar și acasă, prin video-conferință.

Inițial, Becali ar fi vrut să bage toată echipa în cantonament, iar jucătorii să se pregătească la baza din Berceni, dar prelungirea stării de urgență i-a dat planurile peste cap.

 

 

sursa:     DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate