Sari la conținut

Beckham, despre care Ronaldo a spus că putea juca în naţionala Braziliei, i-a comparat pe Messi şi Cristiano


IoNuT™

Postări Recomandate

beckham colaj

 

David Beckham nu are niciun dubiu atunci când vine vorba despre comparaţia între Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

 

Fostul mijlocaş de la Real Madrid e convins că argentinianul care a marcat 627 de gluri pentru Barcelona nu are rival în lume. De altfel, Beckham a şi fost rival cu starul Barcelonei pentru o scurtă perioadă de timp.

"Messi e singur în clasa sa, ca jucător. E imposibil să fiel altul ca el. Cristiano nu e la acelaşi nivel, dar amândoi sunt peste restul", a precizat Beckham.

De altfel, Beckham îşi aminteşte de un episod din 2013, ultimul an al carierei sale, pe când juca la PSG. La acea vreme, englezul a jucat împotriva Barcelonei lui Messi, în Champions League.


"Noi conduceam înainte ca Messi să intre. Imediat ce a intrat, Barcelona a marcat", a rememorat Beckham.

Brazilianul Ronaldo: "Ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai tuturor timpurilor"
În urmă cu câteva zile, într-o discuţie cu brazilianul Ronaldo, Beckham şi-a amintit ce îi spunea acesta în momentul în care cei doi erau colegi la Real Madrid. Ronaldo i-a spus că e singurul englez care ar fi putut evolua în naționala Braziliei. Cei doi au dialogat în direct pe reţelele de socializare.

"Îmi aduc aminte când tu și Roberto Carlos ați venit la mine și ați spus că sunt singurul englez care ar putea să joace în echipa Braziliei. Niciodată nu am crezut că vorbiți serios, dar mulțumesc", a spus Beckham.

"Pentru mine, și ăsta e adevărul, ai fost unul dintre cei mai buni mijlocași ai tuturor timpurilor, prin felul în care atingeai mingea. Puteai să o trimiți oriunde voiai, chiar și fără să te uiți la mine, tot reușeai să îmi trimiți mingea. Ar trebui să îți mulțumesc pentru toate acele pase. Ai fost incredibil. În schimb, ți-am dat multă guarana (n.r băutură din Brazilia). Îți mai place guarana?", a fost replica lui Ronaldo.

 

Sursa:           DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate