Sari la conținut

Au avut COVID-19 toţi membrii familiei De Bruyne? Cine s-a simţit cel mai rău


Mădălin.

Postări Recomandate

aGFzaD00YTg0MzI3NzNiMTVjNTcyMDhiMDI0OGNi

Kevin de Bruyne, jucătorul lui Manchester City, crede că este posibil ca toată familia sa să fi avut noul coronavirus.

A avut familia De Bruyne COVID-19?
Cel puţin simptomele pe care le-au resimţit îl fac să se gândească la acest lucru. Iar jurnaliştii au scris că e probabilitatea este foarte mare. Însă, în materialul publicat de belgieni, fotbalistul nu pomeneşte nimic despre vreo testare.

Izolarea l-a determinat pe De Bruyne să ia şi o decizie surprinzătoare chiar şi pentru el. Se adaptează greu vieţii de acasă şi a decis să îşi extindă cariera!

De Bruyne: "8 sau 9 zile toată familia a fost bolnavă"
"Acum, toţi membrii familiei suntem bine. Dar la începutul izolării nu a fost aşa. Toată familia mea a fost bolnavă pentru opt sau nouă zile. Nu ştiu dacă a fost coronavirus. Cel mai mic (n.r. Roma, un an) a avut de suferit cel mai rău, după, cel mare (n.r. Mason, 4 ani) şi apoi soţia mea. Personal, am simţit o durere în gât.

Dintre noi patru, eu am fost cel mai bine. Din fericire am scăpat toţi acum şi în ultimele două, trei săptămâni totul a fost bine", a declarat De Bruyne.

Vedeta celor din naţionala Belgiei ar fi vrut să plece din Manchester pentru a merge acasă, dar a renunţat. Crede că tentaţia de a se vedea cu alţi oameni ar fi fost prea mare, aşa că a prefeart să rămână în Anglia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate