Sari la conținut

Veste imensă pentru Marin, jucătorul adus de nicăieri de Mirel Rădoi la România U21. Gata de un transfer mare!


Mădălin.

Postări Recomandate

aGFzaD1kMTFkYWVkM2M0ZTFkMzE1YTk3NGFkNTlh

Italienii de la toronews.net au scris că Torino îl urmăreşte atent pe mijlocaşul român, fotbalist despre care scriu că are un "simţ dezvoltat al zonei pe care trebuie să o ocupe şi poate evolua inclusiv ca mijlocaş defensiv".

Torino îl vrea pe românul Marius Marin
"Mă bucură foarte mult această veste, sper din tot sufletul să trecem cu bine peste această perioadă și sa demonstrez di nou pe teren și să ajung să joc din ce în ce mai sus ...

Îmi doresc foarte mult să joc în seria A, este campionatul în care am visat de mic, dar, momentan, sunt la Pisa unde dau totul și trebuie să terminăm campionatul cu bine. Dar, da, pentru mine ar fi o oportunitate importantă dacă se realizează!", a afirmat Marin.

În acest sezon, înainte de întreruperea campionatului din Serie B, determinată de epidemia de COVID-19, Marin a jucat 21 de meciuri pentru Pisa şi are trei assist-uri.

Cine este Marius Marin, românul care joacă excelent la Pisa 
Marin a ajuns în urmă cu patru ani în Italia, la Sassuolo, de la Poli Timişoara, după care a fost transferat la Catanzaro şi, ulterior, la Pisa, sub formă de împrumut. Foarte mulţumiţi de prestaţiile sale, Pisa l-a transferat definitiv vara trecută.

Marius Marin a fost adus oarecum neaşteptat de Mirel Rădoi în lotul României U21 şi chiar l-a trimis pe teren anul trecut la meciul cu Ucraina, scor 3-0. Din păcate a fost eliminat imediat, din cauza unui atac dincolo de limita regulamentului.

”Mi-am dorit foarte mult să debutez și să debutez cu dreptul, dar... Pur și simplu nu l-am văzut. Dăruința de a da totul pe teren... nu știu ce să mai zic, se întâmplă. Am ridicat piciorul să iau mingea și mi-a venit din spate. Nu l-am văzut”, a explicat Marin, după meciul cu Ucraina, în care a fost eliminat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate