Sari la conținut

"Lovitură de stat" la Barcelona. Bartomeu face curăţenie la cel mai înalt nivel


crd

Postări Recomandate

Bartomeu

Situaţia la Barcelona în perioadă preşedintelui Josep Maria Bartomeu este una foarte agitată. Nu contează că echipa conduce clasamentul în La Liga, tensiunile care apar sunt incredibil de dese pentru un club atât de mare.

Scandaluri interne fără precedent, chiar şi cu Messi!, declaraţii acide din partea jucătorilor despre manageri, detalii oferite chiar din interior despre problemele cu fotbaliştii etc. De azi, Bartomeu este comparat cu un "lichidator al vicepreşedinţilor".

Meciurile din La Liga pot fi urmărite pe canalele Digi Sport. Deocamdată nu se ştie când va fi reluată competiţia suspendată din cauza COVID-19.

Bartomeu ajunge la un adevărat record: 7 vicepreşedinţi daţi afară de la Barcelona!

Iar azi a fost anunţat un nou eveniment care va învolbura apele la clubul catalan. Un fel de "lovitură de stat", după cum apreciază presa spaniolă. Bartomeu a cerut demisia a trei manageri din Consiliul de Administraţie, de a căror loialitate nu mai este convins.

Emili Rousaud, unul dintre vicepreşedinţi, este principalul vizat, chiar dacă acesta se află pe poziţia actuală de numai trei luni. Este unul dintre cei care i-au cerut lui Bartomeu să-şi dea demisia după ce s-a aflat că firma I3 Ventures a fost angajată pentru a propaga în social media reacţii pro Bartomeu şi defăimătoare la adresa duşmanilor săi. De pe urma căreia au avut de suferit inclusiv jucătorii!

De asemenea, preşedintele Barcei i-a solicitat şi lui Enrique Tombas, al patrulea vicepreşedinte al clubului şi trezorierul grupării din Catalonia, să părăsească clubul.

Dacă oficialii vizaţi vor accepta să renunţe s-ar ajunge la nu mai puţin de 7 vicepreşedinţi forţaţi să plece din conducere în mandatul lui Josep Maria Bartomeu!

Primul dintre ei a fost Javier Faus, despre care Messi a declarat că "e o persoană care nu ştie nimic despre fotbal".

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate