Sari la conținut

EXCLUSIV Nedelcearu a dezvăluit de ce a picat transferul în Serie A: "Președintele de la Roma mi-a spus că sunt pe lista lor"


crd

Postări Recomandate

ionut-nedelcearu

Ionuț Nedelcearu a avut prestații apreciate la EURO U21, în vara anului trecut, iar fundașul central de la Ufa a fost dorit de două cluburi din Serie A.

Prima formație interesată de român a fost AS Roma, imediat după turneul final, însă Nedelcearu spune că nu știe ce i-a determinat pe italieni să se răzgândească.

În schimb, vara trecută, formația de pe "Olimpico" s-a întărit serios în centrul defensivei. La Roma au sosit Chris Smalling, de la Manchester United, Mert Cetin și Gianluca Mancini, de la Genclerbirligi, respectiv Atalanta.

"Cu Roma au fost interese imediat după Euro. Președintele a luat legătura cu agentul meu, mi-a spus că sunt pe lista lor, dar după nu știu ce s-a întâmplat, au transferat alt jucător", a declarat Nedelcearu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Nedelcearu: Brescia a făcut o ofertă concretă

Interesul de la AS Roma nu a fost singurul venit din Italia pentru fostul fundaș al lui Dinamo, în vârstă de 23 de ani.

Brescia, echipă la care evoluează Mario Balotelli, și care este ultima în Serie A, l-a ofertat și ea pe Nedelcearu, în iarnă, însă rușii nu au fost de acord cu suma de transfer.

"După a fost Brescia, a fost o ofertă concretă. Ufa a făcut o contraofertă. Mi-au spus că mă vor lăsa în vară să plec. Pentru fotbal m-aș fi dus, chiar dacă nu ar fi fost așa mare transfer. În contract scria că nu mă vor cumpăra dacă nu vor rămâne în Serie A.

Brescia e în zona retrogradabilă. Era destul de complicat. Mă gândesc mereu și spun cum vrea Dumnezeu. Poate așa a fost mai bine pentru mine", a mai spus Nedelcearu.

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate