Sari la conținut

Porsche Boxster GTS


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

2015-porsche-boxster-gts-test-drive-2.jp

 

Noul Porsche Boxster apare in premiera ca model GTS, cu motoare mult mai performante si cu mai multe dotari suplimentare oferite in varianta standard. Lansat in 2014, Porsche Boxster GTS porneste de la pretul standard de 71,258 euro (TVA inclus). Chiar si atunci cand stationeaza, acest model se bucura de un look sportiv unic, datorat in mare masura partii frontale bine conturate si a gurilor de aer masive.

De asemenea, noul model este echipat si cu LED-uri fumurii, specifice GTS, aplicate la faruri si la luminile de pozitie. Varianta standard include un set de faruri Bi-Xenon cu sistem de iluminare Porsche Dynamic Light System (PDLS). Sistemul de monitorizare al presiunii rotilor (TPM) vine, de asemenea, inclus in pachetul standard. Acesta anunta soferul daca presiunea rotilor este prea scazuta, transmitand semnale de atentionare pe computerul de pe bordul masinii.

Datorita ecranului pe care se anunta orice schimbare in functionarea masinii, riscurile sunt reduse la minim, in timp ce comfortul oferit soferului si pasagerilor creste. Totodata, sistemul Porsche Stability Management (PSM) este disponibil in pachetul standard oferit de producator. Acesta mentine stabilitatea masinii chiar si atunci cand soferul incearca sa depaseasca limitele performantelor. Viteza masinii, acceleratia laterala si viteza de giratie sunt monitorizate permanent, gratie senzorilor de care dispune.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate