Sari la conținut

Test Drive: Nissan 370Z Nismo


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

2015-nissan-370z-nismo-test-drive-13.jpg

Felul în care s-a lansat Nissan 370Z NISMO la nivel global este deosebit, modelul făcându-și apariția surpriză la ZDAYZ. Toată lumea a rămas uluită atunci cand modelul a fost dezvăluit la evenimentual anual ce reunea fanii Nissan, Datsun și Nismo.

Andy Palmer, Chief Planning Officer și vice-președintele executiv al Nissan, a spus că lansarea modelului în fața mulțimii formată din cei mai loiali și entuziasmați clienți se potrivea de minune având în vedere faptul că brandul consideră NISMO ca reprezentând ‘’inima și sufletul’’ performanței sale, indiferent dacă este condusă în poligon sau pe șosea.

Palmer a mai spus și că aceia care iubesc mașinile ultra-performante vor aprecia Nissan-ul pentru extinderea seriei NISMO, care include deja Nissan-ul GT-R NISMO și Nissan-ul JUKE NISMO RS. Cele mai semnificative schimbări ale Nissan-ului 370Z NISMO 2015 sunt concentrate pe designul exterior.

Prin sincronizarea schimbării vitezei în treapta inferioară potrivită transmisiei manuale, este permisă schimbarea în treapta inferioară prin mișcarea specială a călcâiului șoferului. Noul NISMO 370Z oferă performanțe avansate cu vibrații minime. Acest lucru se datorează sistemului independent de suspensie pe 4 roți dar și a amortizoarelor performante.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate