Sari la conținut

Dacia Duster Facelift


PraF De SteLe ;X

Postări Recomandate

2013_dacia_duster_facelift_test_drive_30

 

Ba chiar ajuta mult si imaginea brandului de tara, ca tot nu stam foarte bine la acest capitol. In ultimii ani dezvoltatorii au prins curaj si au lansat cateva modele foarte interesante. Unul dintre ele este Dacia Duster, care se bucura de un succes fulminant. Primul model Dacia Duster a fost lansat in anul 2010 si, pana acum, peste 450,000 de clienti au fost convinsi de calitatile masinii.

Noua Dacia Duster Facelift si-a facut debutul in Septembrie, la salonul auto de la Frankfurt si are un pret de pornire mai mic decat cel al modelului anterior, si anume €10,900. 

Prin Duster, Dacia propune un automobil nou la un nivel de preÅ£ la care anterior clienÅ£ii nu își puteau permite decât un autovehicul de ocazie.

In concluzie, masina are toate atuu-urile pentru a fi ravnita de oricine isi doreste un raport foarte bun calitate/pret. Si daca vrei sa sustii productia locala, acum chiar ai toate motivele. Noua Dacia Duster este o masina aratoasa, fiabila, stabila si cu un consum foarte bun; toate acestea inglobate intr-un design modern, atat la exterior, cat si la interior.

 

Sursa : cars.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate