Sari la conținut

[ SPORT ] Anunțul făcut de președintele Federației de Fotbal din Italia. Când s-ar putea relua Serie A


Livia

Postări Recomandate

Italia este cea mai afectată țară, din Europa, de pandemia de COVID-19, iar oamenii nu mai au voie să iasă pe stradă, cu excepția situațiilor de urgență. Fotbalul a avut și el de suferit, fiind oprit de câteva săptămâni. Gabriele Gravina și-ar dori ca Seria A să se joace în iulie și august.

 

Gravina

 

Deși situație nu dă încă semne de ameliorare, președintele Federației de Fotbal din Italia nu și-a pierdut speranța că actualul sezon din Serie A s-ar putea încheia. Gabriele Garvina susține că va cere sprijinul UEFA pentru a putea juca după 30 iunie.

”Încă nu mi-am pierdut speranţa ca sezonul să se reia. Voi face tot ce pot pentru a se întâmpla. E foarte greu să renunţăm la acest plan. Sunt conştient că e încă prea devreme să ne gândim la o dată, dar trebuie să fim pozitivi.

Ne gândim să cerem sprijinul celor de la UEFA şi FIFA pentru a putea juca şi după data de 30 iunie, astfel încât să profităm de lunile iulie şi august”, a spus Gabriele Gravina în presa din Italia.

 

Situație dramatică în Italia! Romario Benzar: ”N-am mai văzut un om pe stradă de o săptămână”


Mai mulți fotbaliști români sunt în continuare izolați în Italia. Romario Benzar a acceptat să descrie pentru Digi Sport care este situația în acest moment, în una dintre cele mai afectate țări de pandemia de COVID-19.

”Avem deja 17 zile (n.r. - miercuri, 25 martie) de când stăm la izolare. Situația nu este deloc plăcută. Cred că am cel puțin o săptămână de când n-am mai văzut un om pe strada. Stau pe balcon și mă mai uit așa pe stradă. Lumea este speriată, deși la început totul a fost văzut ca o glumă.

Mă joc cu copilul, fac antrenamente. Am început să fac antrenamente fizice pe scara blocului. Este foarte greu să te pregătești singur acasă. Îmi este dor de fotbal, vă dați seama, de antrenamente. Le transmit tuturor românilor să respecte regulile și să stea în casă”, a declarat Romario Benzar pentru Digi Sport.

Un alt internațional român care se află în Italia este Ionuț Radu. Acesta a vorbit și el despre pandemia de COVID-19.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate