Sari la conținut

[Acceptat] » [Propunere] Adaugare EN Version.


zen ♫

Postări Recomandate

 

  • Nume : zen
  • Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Adaugarea topic-urilor si in versiunea engleza. Dupa cum cred ca ati observat si unii dintre voi, mai intra si straini la noi pe comunitate, si nu prea se descurca sa gaseasca anumite servere, sa aplice, sa citeasca un regulament, etc. Am putea la fiecare topic important (spre ex. regulamentul general al forumului) sa adaugam si o versiune [EN], cum am facut eu aici pentru a ajuta strainii sa se orienteze. S-ar putea chiar adauga un grad, cineva care sa se ocupe de foreigners, sa traduca tot, dar asta este deja un consum de resurse inutil. Da, stiu, google vine cu un auto-translate, dar nu prea este de folos. Acesta este doar un exemplu in care un strain nu prea s-a descurcat si a trebuit sa il ghidez la topicul facut in engleza pentru el. Daca doriti, as putea sa stau eu pe translate si sa va traduc fiecare topic / sectiune importanta a forumului si sa va ofer o versiune in limba engleza, nu doresc nimic in schimb, timpul necesar il am.
  • Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Am fii o comunitate mai deschisa strainilor, avand in vedere ca sunt atatea servere de Counter Strike 1.6 afiliate, serverele fiind boostate vin cu foarte multi straini, dintre care unii raman pe servere, si la un moment dat ajung si pe forum, si nu se descurca deloc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Îmi place ca te exprimi super bine și îmi place implicarea ta de când ai creat contul. 
Dupa cum bine vezi, nu suntem o comunitate cu un număr de membrii prea mulți. ( e cam târziu când scriu asta deci sper sa se înțeleagă ce vreau sa spun, exprimarea mea poate fi cam slaba la ora asta )

Revenind la propunere, după cum am zis mai sus, nu suntem o comunitate asa de populata ca și număr de membrii, încât sa stam sa traducem toate regulamentele in engleza, dar sunt de părere ca dacă le facem din timp e mult mai okey, decât sa stam sa le traducem mai incolo, mai bine le traducem acum. 

Pro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 săptămâni mai târziu...

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate