NyxeL Postat Martie 9 Postat Martie 9 (editat) Nume actual: AlphaGoat Numele pe care il doriti: Nyx. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: E penal numele ce l-am pus când mi am făcut contul în 2020.. Link de la ultima cerere: dosen't exist Editat Martie 9 de AlphaGoat
Fondator John @ Anormalii Postat Martie 9 Fondator Postat Martie 9 1 hour ago, AlphaGoat said: Nume actual: AlphaGoat Numele pe care il doriti: Nyx. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: E penal numele ce l-am pus când mi am făcut contul în 2020.. Link de la ultima cerere: dosen't exist Din pacate , numele ales nu este disponibil . Te rog sa alegi altul , asigurandu-te ca nu este folosit . Poti verifica treaba asta accesand butonul de search , members.
NyxeL Postat Martie 9 Autor Postat Martie 9 (editat) Acum 2 ore, John @ Anormalii a spus: Din pacate , numele ales nu este disponibil . Te rog sa alegi altul , asigurandu-te ca nu este folosit . Poti verifica treaba asta accesand butonul de search , members. trebuie sa fac alta cerere sau pot lasa alt nick aici? in caz de nu este nevoie de alta cerere "NyxeL" Editat Martie 9 de AlphaGoat
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Martie 9 Administrator Postat Martie 9 Vă informăm că solicitarea dumnevoastră de schimbare a "username-ului", a fost procesată cu succes! Pentru orice alte modificări sau solicitări suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Cu stimă, Echipa Administrativă LEAGUECS ROMÂNIA
Postări Recomandate