Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
Postat
🎤 INTERVIU LEAGUECS – JOHN @ ANORMALII 🎤
Bine ați venit la un nou interviu LeagueCS! Astăzi îl avem alături pe unul dintre oamenii de bază ai comunității. 🔥

💗 Reporter – PinkyQueen: Bună, John! Îți mulțumesc că ai acceptat acest interviu. Pentru comunitate ești un nume cunoscut, dar vrem să te cunoaștem mai bine.

👑 Fondator Forum – John: Bună. Mulțumesc pentru invitație. Hai să vedem ce iese.

🔹 PARTEA PERSONALĂ

💗 Reporter – PinkyQueen: Pentru început, spune-ne câteva lucruri despre tine ca persoană, dincolo de grad și funcții.

👑 Fondator Forum – John: Pentru cei care nu mă cunosc, mă numesc Ionuț (dar în afară de muncă peste tot sunt John), am 35 de ani (încă), practic meseria de inginer în construcții (uneori prefer titulatura de „sclav la costum”) și îmi place ceea ce fac atât în viața de zi cu zi, cât și în online.

💗 Reporter – PinkyQueen: Cum ești în viața de zi cu zi? Calm, serios, glumeț?

👑 Fondator Forum – John: De obicei încep ziua destul de calm, cu o cafea lungă și bună, o organizare corectă a zilei din viața reală. Caut să abordez lucrurile cu seriozitate, iar glumele le las în general pentru mediul online... @ella. de pe Discord știe cel mai bine :)). La muncă doar când se impune.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce te motivează să mergi înainte chiar și în perioadele grele?

👑 Fondator Forum – John: Nu există motiv, din punctul meu de vedere, pentru un om să nu meargă înainte, indiferent de situație. Până la urmă fiecare are un scop în viața asta și trebuie să fim mulțumiți cu ceea ce avem. Pe de altă parte, dacă dorești mai mult... fără efort nu se poate rezolva nimic. Ca să îți răspund la întrebare, cred că faptul că nu depind de nimeni și nimic. Dacă sunt sănătos, cred că mă pot descurca în orice situație.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce hobby-uri ai în afară de gaming și comunitate?

👑 Fondator Forum – John: Poate o să fiu puțin răutăcios... dar pentru mine gamingul și comunitatea nu sunt un hobby, sunt două modalități de relaxare. Din păcate, nu am un hobby anume în adevăratul sens al cuvântului. Mai mergeam cu băieții înainte la fotbal, dar viața a făcut în așa fel încât să nu mai pot practica nici treaba asta. Așa că, după cum spuneam, îmbin utilul cu plăcutul.

💗 Reporter – PinkyQueen: Care este principiul după care îți ghidezi viața?

👑 Fondator Forum – John: Există în fizică un principiu: principiul acțiunii și reacțiunii... cam asta cred că ar fi cel mai bun răspuns din punctul meu de vedere.

💗 Reporter – PinkyQueen: Acum trecem la partea legată de comunitate și gaming. Ești pregătit?

👑 Fondator Forum – John: Dacă aplic ceea ce am spus mai sus, cu siguranță că voi fi pregătit.

🌐 DESPRE COMUNITATEA LEAGUECS – John @ Anormalii

💗 Reporter – PinkyQueen: Ești de ani buni în LeagueCS. Îți mai amintești cum ai ajuns prima dată aici?

👑 Fondator Forum – John: Eu am ajuns aici odată cu serverul Anormalii. După o perioadă îndelungată pe comunitatea unde am devenit cunoscuți, am observat că se va închide acel capitol și trebuie o schimbare. După o analiză de câteva săptămâni a comunităților de la vremea respectivă (nu le dau nume că n-are rost să facem reclamă), am decis să vin cu serverul pe LeagueCS. Istoria a demonstrat că decizia a fost cea potrivită.

💗 Reporter – PinkyQueen: Cum era comunitatea atunci comparativ cu acum?

👑 Fondator Forum – John: Din punctul meu de vedere, comunitatea a reușit să se mențină la un nivel înalt și asta e cel mai important lucru. Nu aș putea acum să enumăr argumente pro sau contra, dar per total consider că LeagueCS este ceea ce trebuie.

💗 Reporter – PinkyQueen: A fost un moment în care ai vrut să renunți? Ce te-a făcut să rămâi?

👑 Fondator Forum – John: La comunitate nu am vrut să renunț niciodată. Tot timpul a fost o atmosferă plăcută și, după cum am spus mai sus, pentru mine tot ceea ce se întâmplă în online este relaxare. Intru, discut cu persoanele cu care mă cunosc, mai facem o caterincă etc. La server am vrut să renunț în momentul când majoritatea oamenilor implicați în conducerea serverului aveau mai multe nemulțumiri decât plăceri.

💗 Reporter – PinkyQueen: Care a fost cel mai greu moment din istoria ta aici?

👑 Fondator Forum – John: Nu îmi amintesc vreun moment greu aici.

💗 Reporter – PinkyQueen: Dar cel mai frumos moment trăit în LeagueCS?

👑 Fondator Forum – John: Cel mai frumos moment a fost atunci când am venit pe comunitate. Modul în care a fost primit serverul Anormalii denotă respectul oferit de LeagueCS tuturor serverelor de CS 1.6, în special celor de tradiție.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce înseamnă pentru tine titlul de „Fondator”?

👑 Fondator Forum – John: De obicei lumea spune că nu înseamnă nimic, că nu mă face gradul. Dar să știi că, în cazul meu, chiar nu are importanță acest titlu. Am stat 11 ani pe o comunitate în care serverul ANORMALII a fost tratat ca un server de duzină. Pe de altă parte, le mulțumesc lui @X-Tream și @Ares pentru beneficiul oferit și sper că până acum nu am dezamăgit.

💗 Reporter – PinkyQueen: Care este cea mai mare responsabilitate pe care o simți față de comunitate?

👑 Fondator Forum – John: Rolul unui fondator este să mențină echilibrul, să fie oglinda comunității. Alte responsabilități derivă din ce am spus anterior.

💗 Reporter – PinkyQueen: Cum iei o decizie dificilă când știi că nu toată lumea va fi de acord?

👑 Fondator Forum – John: Dificultatea unei decizii este dată de modul în care percepi lucrurile. Dacă le percepi în mod subiectiv, nici decizia nu va fi una corectă. Cine a inventat proverbul „Nu poți împăca și capra și varza” nu a fost prost degeaba.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce apreciezi cel mai mult la staff-ul LeagueCS?

👑 Fondator Forum – John: Consider că LeagueCS are un staff destul de matur, capabil să facă diferența între o glumă și un lucru serios. Personal, admir cel mai mult faptul că există un nucleu al comunității.

💗 Reporter – PinkyQueen: Numește 5 membri din staff alături de care faci o echipă bună și cu care te înțelegi cel mai bine.

👑 Fondator Forum – John: X-tream zis și Simion =)) (scuze, dar nu m-am putut abține), Ares, Reporterita :)), Adi și Dss Bobo. Mă înțeleg bine cu toată lumea în general, dar cu cei 5 am interacționat mai des dintre cei care sunt acum în comunitate. Ușor-ușor intră în grupul celor 5 și Nemesys, pe care nu pot decât să-l felicit pentru modul în care se implică în comunitate. Nu am dat tag pentru că vreau să văd câți citesc interviul :)).

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce calitate trebuie să aibă un om ca să reziste în staff aici?

👑 Fondator Forum – John: O să răspund puțin cam ciobănesc așa, ca să mai destind atmosfera. Din punctul meu de vedere, trebuie să te ducă capul.

💗 Reporter – PinkyQueen: Prin ce se diferențiază LeagueCS de alte comunități de gaming?

👑 Fondator Forum – John: Cred că este singura comunitate care a reușit să își mențină un nivel înalt din toate punctele de vedere.

💗 Reporter – PinkyQueen: Cum vezi evoluția comunității în ultimii ani?

👑 Fondator Forum – John: Sper să ne menținem calitatea și să promovăm în continuare spiritul gamingului.

💗 Reporter – PinkyQueen: Există un moment din istoria LeagueCS care ți-a rămas în suflet?

👑 Fondator Forum – John: În momentul în care o comunitate se mobilizează pentru o cauză nobilă, atunci realizezi care este calitatea mediului în care te afli. Păcat că a fost episodul recent încheiat.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce planuri de viitor ai pentru comunitate?

👑 Fondator Forum – John: Să rămân la fel de imprevizibil.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce ai vrea să nu se schimbe niciodată la LeagueCS?

👑 Fondator Forum – John: Respectul pentru oameni. Respectul pentru gaming și atmosfera plăcută.

🎮 GAMING

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce jocuri joci cel mai des în prezent?

👑 Fondator Forum – John: Counter-Strike 1.6.

💗 Reporter – PinkyQueen: Mai ai timp să te joci sau partea de administrare îți ocupă tot timpul?

👑 Fondator Forum – John: Oricând îmi găsesc timp să mă joc dacă doresc și nu sunt la muncă. Totul depinde de chef.

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce joc ți-a marcat începuturile în gaming?

👑 Fondator Forum – John: Când m-am apucat de jocuri, am făcut-o pe o consolă de tip „Terminator”. Cei mai bătrâni probabil știu despre ce e vorba. Și o făceam la un televizor marca „Megavision” :)). După care am avansat la Nintendo, PS 1/2/3, apoi Starcraft pe calculator, Counter-Strike 1.5, FIFA din 98 până în 2012 și apoi Counter-Strike 1.6.

💬 FINAL

💗 Reporter – PinkyQueen: Ce mesaj ai pentru membrii care sunt de ani de zile aici?

👑 Fondator Forum – John: Cele mai bune gânduri și apreciați ceea ce aveți!

💗 Reporter – PinkyQueen: Dar pentru cei noi care abia au descoperit LeagueCS?

👑 Fondator Forum – John: Un bun venit și oricând există o nemulțumire se poate apela cu încredere la persoanele din staff!

💗 Reporter – PinkyQueen: Îți mulțumesc pentru timpul acordat! A fost o plăcere să te avem la interviu.

👑 Fondator Forum – John: Plăcerea a fost de partea mea, chiar a fost un interviu interactiv și sper că oamenii nu se vor plictisi dacă și atunci când îl vor citi! Succes tuturor!

✨ Mulțumim că ați fost alături de noi la acest interviu special. LeagueCS înseamnă oameni, pasiune și respect. Ne revedem la următorul interviu! ❤️
  • Ador 10
  • Fondator
Postat

Frumos interviu. Cat despre John, e omul responsabil cu glumele din administratie. Mereu sau aproape mereu pus pe rasete si veselie :)). Te pupa matca :))=))

• Like 2
  • Ador 4
  • LCS PREMIUM
Postat

Ce am facut eu ? :D  Dragut interviu 🤗

• Like 1
  • Ador 3
  • LCS PREMIUM
Postat (editat)

Ar trebui ca fiecare dintre noi să luăm aminte la ceea ce a scris John în acest interviu. 

De asemenea, felicitări pentru caligrafie și pentru scrisul îngrijit. Apreciez foarte mult oamenii care știu să scrie corect. Inclusiv din această privință, un lider ar trebui să fie model pentru ceilalți. 

Mult succes în continuare, spor în activitate și mulțumesc pentru ce am învățat și încă învăț de la tine!

Deși nu am interacționat prea mult, eu studiez pe fiecare în parte, inclusiv pe tine. 

Editat de Daimond Kane
  • Like 3
  • Ador 1
Postat

Felicitari ,frumos interviu atat intrebarile cat si raspunsurile

• Ador 1
  • Administrator
Postat

Felicitari la amandoi ! Si multumesc ca munca mea aici este apreciata ! Voi ramane mereu la fel de implicat !

• Like 1
  • Ador 1
  • Administrator
Postat

Frumos. Mi a placut. Detaliere, continut tot.

Felicitări!

• Like 1
  • Ador 1
Postat

Foarte frumose raspunsurile, John !

Felicitari la amandoi !

• Like 1
  • Ador 1
Postat

💬 

Acest interviu este unul matur, echilibrat și autentic. Nu forțează emoția și nu vinde iluzii, ci prezintă un om și o comunitate exact așa cum sunt: cu experiență, valori clare și respect pentru gamingul clasic.

Răspunsurile sunt directe, presărate cu umor fin și asumare, iar întrebările construiesc natural povestea parcursului în LeagueCS.

Dacă ar fi un minus, acesta ar fi că unele răspunsuri ar fi putut fi puțin mai dezvoltate, dar tocmai această simplitate oferă interviului un aer sincer și necosmetizat.

⭐ Verdict: un interviu care inspiră respect și stabilitate ⭐

• Like 1
  • Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate