Oh.Yheaa Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 Nume reclamant: pere Nume admin reclamat: pere Motiv: limbaj Durata Ban (Daca este cazul): 4h Dovada(video/poza/demo): Am inteles ca esti owner si ca esti smecher dar eu stiu ca pentru limbaj primesti gag, am spus odata "morti vostri " si mi s-a dat direct ban . Si eu am avut serverul meu si stiu regulile jocului si asa dar nu dadeam ban . la 3 abateri primeai ban 2h . nu la prima abatere. Sper sa iti revina mintea la cap si sa respecti si regulamentul nu doar sa faci ce vrei tu ca esti owner si ca te cred mai multi admini pe tine decat pe mine . 1
Mona Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 You need to provide proof of the situation, otherwise it is considered false alegations towards a staff member. Contra until you provide the needed proof. (Video/console ss/demo)
pere Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 (editat) https://imgur.com/a/IsFuIiy Eu cu xX112Xx te am infectat si ne ai multumit cu ce am pus mai sus, un limbaj pe care nu l as fi sanctionat cu 4 ore dacă nu era de "morți" si nu este prima data cand ai comportament de genul. Editat Februarie 3 de pere
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Februarie 3 LCS PREMIUM Postat Februarie 3 In regulament scrie clar: "Limbajul vulgar, este pedepsit in functie de gravitatea acestuia." Injuratura "morti vostri" , este destul de vulgara. banul a fost administrat corect. Reclamatie nefondata ! 2 1
Postări Recomandate