Sari la conținut

Ares

Fondator
  • Număr conținut

    1.429
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Orice postat de Ares

  1. Salut, se ocupa @Alexandru06 @ LCS de categorie. Revine el cu reply cand termina !
  2. Salut, te rezolva colegu @.GoSSen.
  3. Nume: Lucian Varsta: 32 Judet: Constanta
  4. Done https://leaguecs.ro/forum/forum/9723-base-builder-bb/ Pentru alte modificari, revii cu reply aici !
  5. Ares

    Cerere DNS

    Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS!
  6. Salut, Din ce vad eu aici, traim o adevarata drama ! @Demian din cate observ eu tu ai ceva personal cu acest server, dupa ce te-au banat, sa ce ti-au facut, nu ma intereseaza. Ce fac ei pe serverul lor, este fix treaba lor si doar a lor, nu a noastra, cand e vorba de kick, ban, gag etc nu ma intereseaza. Revenind ca serverul AKA trimite boti sau flood, aveti vreo dovada concreta??? Vreau fapte (dovezi), nu vorbe ! Sigur este vreun retardat, idiot etc care isi face de cap si sa puna "certuri" intre servere ! Revenind, problemele pe care le aveti la servere (flood, lag) nu este domeniul comunitatii, nu suntem responsabili de aceste probleme, ci voi. @dylik citeste bine ce a relatat colegul @aLN. iti dau mare dreptate "ci doar incearca cineva sa ne imbarlige pe toti." sigur este vreun specimen, care nu are ce face ! Revenind, voi inchide aceasta reclamatie, care dupa parerea mea este nefondata ! Ma scuzati daca sunt greseli gramaticale, dar, sunt la cursuri si scriu de pe telefon Zi faina sa aveti !!!!
  7. Ne pare rău însă cererea dumneavoastră este respinsă, mai jos este disponibilă o listă cu motivele pentru care cererea este respinsă. Server-ul se află pe alt port decât cel default predefinit. Activitatea pe server este mult prea mică decât minimul setat de către noi. Serviciul se află găzduit la una dintre firmele automat respinse de către noi.
  8. @PsihopaT se ocupa @Alexandru06 @ LCS de requestul tau
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate