Sari la conținut

Yumii

Members
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Yumii

  1. Mai sunt cateva zile pana la Paste,daca v-am suparat cu ceva…sa stiti ca eu v-am iertat 🤭😌

    1. maRy

      maRy

      Hauu🤣 special pt dușmănoșiiii

  2. Acceptat. pm cu nick si pass. T/c.
  3. Anul Aparitiei : 2019 Gen : drama/actiune/aventura Sursa : aici Parere personala : 9/10 Trailer:
  4. Anul Aparitiei : 2017-2022 Gen : drama/crima/thriller Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
  5. Anul Aparitiei : 2021 Gen : drama/comedie Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
  6. sursa Un tânăr militar american acuzat de autorităţile federale de o scurgere răsunătoare de documente clasificate "secret de apărare" va fi de asemenea urmărit penal de justiţia militară, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al Pentagonului, scrie AFP. Jack Teixeira a pledat vinovat pentru difuzarea de informaţii legate de apărarea naţională a SUA, beneficiind astfel de renunţarea la acuzaţiile împotriva sa pentru spionaj. Dar acest acord se referă doar la justiţia federală. "După o colaborare strânsă cu Departamentul de Justiţie, Forţele aeriene au concluzionat că caporalul Jack Teixeira urmează să fie vizat de capete de acuzare individuale separate, pentru presupuse abateri în cadrul obligaţiilor sale militare", a declarat un purtător de cuvânt al US Air Force. Angajat ca specialist în informatică şi comunicaţii la o bază militară din Cape Cod, în nord-estul Statelor Unite, şi arestat în 2023, Jack Teixeira ar putea, aşadar, să apară în faţa unei curţi marţiale. El a postat informaţii confidenţiale pe un grup de discuţii pe platforma Discord, informaţii care au circulat apoi pe alte reţele sociale. Documentele secrete dezvăluiau îngrijorările serviciilor de informaţii americane cu privire la viabilitatea unei contraofensive ucrainene împotriva forţelor ruse, dar şi faptul că Washingtonul culege informaţii despre partenerii cei mai apropiaţi, mai ales Israel şi Coreea de Sud. Cazul a pus Washingtonul într-o situaţie stânjenitoare şi a provocat întrebări privind posibile breşe de securitate, având în vedere că tânărul militar dispunea, în ciuda gradului său inferior, de o autorizare care îi permitea să aibă acces la aceste informaţii sensibile.
  7. sursa Antrenorul Dan Petrescu, ultima oară la echipa sud-coreeană Jeonbuk Hyundai Motors, a revenit, marţi, la conducerea tehnică a formaţiei CFR Cluj, el aflându-se astfel la al patrulea mandat la gruparea ardeleană. "Clubul CFR 1907 Cluj anunţă revenirea antrenorului Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei noastre! Tehnicianul care a contribuit decisiv la câştigarea ultimelor noastre cinci titluri consecutive de Campioană, dar şi la numeroasele rezultate remarcabile în Europa, se întoarce acasă şi îşi va folosi toate abilităţile pentru a atinge din nou performanţele cu care familia alb-vişinie s-a obişnuit! Mister, bine ai revenit în Gruia", informează clubul CFR Cluj pe site-ul său oficial. Petrescu a pregătit-o pe CFR în alte trei mandate, iunie 2017 - iunie 2018, martie 2019 - noiembrie 2020, respectiv august 2021 - iunie 2023, contribuind la ultimele cinci titluri de campioană ale echipei clujene. Tehnicianul preia postul de antrenor principal al formaţiei ardelene lăsat liber de Adrian Mutu, cel care a demisionat la 3 aprilie. De la acel moment, interimatul a fost asigurat de antrenorii Francisc Dican şi Ovidiu Hoban. Dan Petrescu a mai condus în cariera sa de până acum formaţiile FC Naţional, Sportul Studenţesc, FC Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureş, JS Suning, GZ Hengfeng, Kayserispor şi ultima oară Jeonbuk Hyundai.
  8. Anul Aparitiei : 2004-2010 Gen : drama/aventura/fantasy Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
  9. Anul Aparitiei : 2011–2019 Gen : drama/aventura/actiune Sursa : aici Parere personala : 10/10,printre preferate Trailer:
  10. Sursa Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, este pe punctul de a câştiga pentru prima oară în cariera sa trofeul Gheata de Aur, rezervat celui mai prolific marcator din ligile naţionale de fotbal din Europa, informează cotidianul Marca. Kane a reuşit o dublă în weekend, ajutând-o pe Bayern să câştige meciul de pe teren propriu cu Eintracht Frankfurt (scor 2-0), în Bundesliga. Căpitanul selecţionatei Angliei a ajuns la un total de 35 de goluri marcate în 31 de etape din liga germană şi este liderul clasamentului Ghetei de Aur, cu 70 de puncte. Fostul jucător al lui Tottenham îl devansează pe starul francez Kylian Mbappe, autorul a 26 de goluri pentru Paris Saint-Germain în Ligue 1, care i-au adus 52 de puncte. Pe poziţia a treia se află guineeanul Serhou Guirassy, atacantul echipei VfB Stuttgart, cu 25 de goluri (50 de puncte). iată cum se prezintă clasamentul trofeului Gheata de Aur: 1. Harry Kane (Tottenham Hotspur) 35 goluri/70 puncte 2. Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) 25 goluri/52 puncte 3. Serhou Guirassy (VfB Stuttgart) 25 goluri/50 puncte 4. Lois Openda (RB Leipzig) 24 goluri/48 puncte 5. Lautaro Martinez (Inter Milano) 23 goluri/46 puncte 6. Erling Haaland (Manchester City) 21 goluri/42 puncte 7. Luuk de Jong (PSV Eindhoven) 27 goluri/40,5 puncte 8, Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) 27 goluri/40,5 puncte 9. Cole Palmer (Chelsea Londra ) 20 goluri/40 puncte 10 Viktor Gyokeres (Sporting Lisabona) 26 goluri/39 puncte
  11. sursa Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, candidată pentru un al doilea mandat, i-a criticat luni pe reprezentanţii lui Putin care încearcă să distrugă Uniunea Europeană din interior şi şi-a apărat palmaresul în prima dezbatere organizată înaintea alegerilor europene din iunie, informează AFP. În timpul unei dezbateri cu reprezentanţii a şapte partide europene, oficialul german în vârstă de 65 de ani a fost ţinta criticilor, în special din partea europarlamentarului danez Anders Vistisen, membru al grupului ID (extrema dreaptă), care a declarat că mandatul său la conducerea Comisiei Europene a fost "un dezastru". Provenind din partea Partidului Popular European (PPE, dreapta), principala familie politică din Parlament, Ursula von der Leyen a amintit că cei doi candidaţi fruntaşi ai AfD (extrema dreaptă germană, membru al ID) la alegerile europene sunt "sub anchetă", suspectaţi că sunt în solda preşedintelui rus Vladimir Putin. Ea a cerut acestui grup politic să "şi cureţe casa înainte de a critica". În cadrul acestei dezbateri care a ţinut mai bine de o oră şi jumătate, organizată la Maastricht (Ţările de Jos), Ursula von der Leyen i-a denunţat pe "împuterniciţii lui Putin care încearcă să distrugă Uniunea Europeană din interior, prin dezinformare şi polarizare", acuzându-l pe reprezentantul ID că "ar fi un (astfel de) exemplu". Preşedinta Comisiei Europene a apărat, de asemenea, Pactul Verde (Pactul Ecologic European), care a cristalizat furia fermierilor şi a stârnit din partea anumitor ţări, inclusiv Franţa, apeluri la o "pauză" de reglementare. "În opinia mea, protecţia climei, competitivitatea economică şi justiţia socială pot merge mână în mână", a asigurat fostul ministru german, acuzată de candidatul Verzilor, Bas Eickhout, că a "diluat Pactul Verde". Liderii celor 27 de ţări UE vor trebui să se pună de acord asupra unui candidat la preşedinţia Comisiei Europene la un summit în cadrul căruia vor fi distribuite celelalte "poziţii de top", funcţiile de la conducerea principalelor instituţii europene. Desemnarea noilor lideri ar urma să reflecte echilibrul politic din UE în urma alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc între 6 şi 9 iunie. Candidatul al cărui nume este selectat să conducă Comisia Europeană va trebui să obţină aprobarea parlamentarilor.
  12. Anul Aparitiei : 2017–2021 Gen : drama/actiune/crima Sursa : aici Parere personala : 10/10,top in preferate Trailer:
  13. Anul Aparitiei : 2013–2019 Gen : drama/comedie/crima Sursa : aici Parere personala : 9/10 Trailer:
  14. sursa Sportivul român Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la cat. 90 kg, sâmbătă, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb (Croaţia). Cu acest succes, Creţ a făcut un pas mare spre calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Creţ l-a învins în turul secund pe belarusul Aleksandr Sidorik, în optimi a trecut de sârbul Nemanja Majdov, în sferturi s-a impus în faţa francezului Loris Tassier, dar a pierdut semifinala cu azerul Eljan Hajiev, fostul campion european de juniori din 2022. În meciul pentru bronz, Creţ l-a învins pe olandezul Noel van't End, campion mondial în 2019, aflat acum la a zecea sa participare la Campionatele Europene. România câştigase ultima sa medalie la Europene în 2020, prin Andreea Chiţu (cat. 52 kg), medalie de argint la Praga. Tot la cat. 90 kg, Vlad Vişan a fost întrecut în primul tur de georgianul Ghiorghi Jabniaşvili.
  15. sursa Zeci de tornade au devastat regiunea Midwest din SUA şi au distrus cartiere întregi, în special în oraşul Omaha din statul Nebraska şi în jurul acestuia, relatează DPA. Fotografiile şi înregistrările video au arătat clădiri reduse la ruine. Deşi au existat răniţi, autorităţile nu au raportat până în prezent niciun deces. ''Am fost foarte norocoşi, cu foarte puţini răniţi'', a declarat şeful poliţiei din Omaha, Todd Schmaderer, în timpul unei conferinţe de presă, vineri seara târziu. ''Se pare că sistemele noastre de avertizare din oraşul Omaha au fost foarte eficiente''. Mii de gospodării au rămas fără electricitate în urma furtunilor. Cel puţin 60 de tornade au fost raportate vineri în cinci state americane, potrivit CNN. Serviciul Naţional de Meteorologie a anunţat că se aşteaptă la posibile alte fenomene meteorologice nefavorabile în cursul zilei de sâmbătă, inclusiv grindină foarte mare, vânturi devastatoare şi mai multe tornade puternice. În timp ce tornadele sunt frecvente în unele părţi ale SUA, experţii spun că înmulţirea dezastrelor naturale, precum furtuni, inundaţii şi incendii de pădure, se datorează şi schimbărilor climatice.
  16. Anul Aparitiei : 2020 Gen : drama/comedie/romance Sursa : aici Parere personala : 9/10 Trailer:
  17. Anul Aparitiei : 2020 Gen : drama/crima/actiune Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
  18. Anul Aparitiei : 2011–2019 Gen : drama/comedie Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
  19. sursa Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Bîrligea (71) la trei minute de la reluare, după o pasă a lui Panagiotis Tachtsidis, care a profitat de apatia defensive craiovene şi a salvat o minge care ieşea în aut de poartă. Oaspeţii şi-au creat numeroase ocazii de gol, dar Universitatea putea obţine egalul, însă finlandezul Pyry Soiri a reluat cu capul din 6 metri în portarul Răzvan Sava (88). Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului portar Florin Oprea, care a obţinut primul titlu din istoria clubului craiovean. Lovitura de start a meciului a fost dată de fostul preşedinte al Universităţii, Marcel Popescu. Aceasta a fost prima înfrângere a lui Constantin Gâlcă din postura de antrenor al Universităţii, după un debut victorios, 3-1 cu Sepsi OSK, etapa trecută. Universitatea a pierdut al treilea său meci consecutiv acasă, după cele cu Farul Constanţa (1-2, în Superligă) şi Oţelul Galaţi (0-1, în Cupa României).
  20. sursa Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că plănuieşte să efectueze o vizită în China în cursul lunii mai, o călătorie care va avea loc cel mai probabil după ceremonia de învestitură programată pentru 7 mai, în timp ce Occidentul manifestă îngrijorare în legătură cu parteneriatul din ce în ce mai puternic între cele două ţări, relatează AFP şi EFE. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi, la conferinţa sa de presă obişnuită, că detaliile acestei vizite vor fi anunţate la unison cu partea chineză. Putin, care a modificat Constituţia în 2020 pentru a rămâne la Kremlin, va fi învestit pe 7 mai în funcţia de preşedinte pentru un al cincilea mandat de şase ani. Aceasta va fi prima vizită a lui Putin în străinătate de la realegerea sa în martie, în timp ce din martie 2023 preşedintele rus face obiectul unui mandat de arestare din partea Curţii Penale Internaţionale pentru "deportarea" de copii ucraineni. Liderul rus a călătorit ultima dată în China în octombrie 2023, după o vizită în Rusia a omologului său chinez Xi Jinping în martie acelaşi an. Şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov s-a deplasat la începutul lunii aprilie în China pentru o vizită oficială, în cadrul căreia preşedintele chinez Xi Jinping a promis că va consolida cooperarea cu Moscova, spre marea nemulţumirea a occidentalilor, care încearcă de mai multe luni să exercite presiuni asupra Beijingului. Beijingul şi Moscova şi-au intensificat cooperarea economică, diplomatică şi militară în ultimii ani , iar "parteneriatul lor strategic" s-a consolidat după ofensiva în Ucraina lansată de Kremlin la 24 februarie 2022. Putin a semnat un acord de parteneriat "fără limite" cu preşedintele chinez Xi Jinping în februarie 2022, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de a-şi trimite trupele în Ucraina.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate