Sari la conținut

TaZzy

Members
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

6 Urmăritori

Despre TaZzy

  • Dată Naștere 28.01.1999

Configurații server

  • Server & Games
    ZE

Vizitatori Recenți Profil

360 citiri profil

Realizările lui TaZzy

BRONZE II

BRONZE II (5/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

64

Reputație Comunitate

  1. L-am votat de cand am vazut pe discord anunutul.
  2. Astea pentru nemesis, am uitat sa mentioneaz.
  3. Numele tau : TaZzy Numele harti : 1: zm_ark_dust_hallowee(asta este o harta cam mare, dar am pus ca pare interesanta) 2:zm_dusty_camp_v2 3:zm_insomnia_night 4:zm_assault_remake (hartile le-am descarcat si bagat la mine in cs sa vad cum sunt, niciuna nu face lag, dupa parerea mea sunt bune si pentru putini dar si mult jucatori.) doar sa dispara sand world:). Link download harta : 1: https://gamebanana.com/mods/download/471100#FileInfo_1063085 2:https://gamebanana.com/mods/download/488906#FileInfo_1117631 3:https://gamebanana.com/mods/download/492857#FileInfo_1130256 4:https://gamebanana.com/mods/download/87949#FileInfo_281608
  4. TaZzy

    Propuneri

    Propun ca arma de la level 62 sa fie inlocuita total. Nu este buna de nimic, nu da dmg la poduri, porti, usi etc. Nu vezi 40% din ecran cand tragi cu, daca zm este la distanta mare trage numai pe langa si nici nu poti sa vezi zm. Nici macar la nemesis nu este buna, da dmg prea putin(aia de la 58 este cu multe peste) si poti face ceva doar daca ti zm in froze mereu(cea ce este o nesimtire sa nu lasi zm sa joace si el). Pentru penultimul level in care poti lua arma, arma asta este jalnica. Toti care au, s-au trecut de level 62 nu au folosito.
  5. TaZzy

    Propuneri

    Din ce am discutat si constatat ai dreptate le faza cu ban-uri pe 2500 si 9999 am exagerat. Dupa o zi grea de munca, sa intru pe sv sa vad cum unii fac trol(si mi se plang jucatori ca x face trol,ca z ma injurat) imi este greu . Eu nu neg(ca eram la lovan< ca gluma pentru 9999) . Mie imi este greu sa stau sa postez fiecare ban dat pentru spart, inchis etc (480 min maxim). Sunt unele situati, in unele zile in care fac 3 escape pe harta(pentru ca sunt admin si raman in urma sa vad care campeaza(ro)) si pana le dau eu slay kick ban ca sa am dovada sigura pierd runda. Eu vreau ca admin doar sa nu mai postam ban-urile simple(pe timp scurt),dar sunt de acord sa avem dovezi incaz de ne reclamatie pe forum. Ieri am dat cel putin 20 slay si 15 kick si am pierdut cam 40% din timpul meu jucat. Edit: un clip de pe o harta jucata sa vezi cum parcurge. Harta fiind lite, fara papusari la ora aia.
  6. TaZzy

    Propuneri

    Nu m-am referit special la tine,pentru că tu ai alta funcție pe server. Și acum le dam slay kick dar ei nu se potolesc și vine ban ca la regulament. Problema este postarea, eu daca stau sa postez cate 2 ban uri din motivul asta când mai joc? Jucători se plang că unii jucători fac troll când nu sunt adminii online și după când vine un admin tot aia face dar îl doare la basca că ia slay kick ban!
  7. TaZzy

    Propuneri

    Nume tau : TaZzy Nume propunere : Banned Detalii propunere : Propun ca ban-ul de 120-240 minute la regula asta ( 11.Este interzis în inchideti usile sau să spargeti baricadele, poduri etc ... până nu un venit toti coechipieri, slay / kick / interdicție 120-240 minute.) sa nu mai postam pe forum. Eu pe o mapa am dat 2 ban-uri(asta de azi), acum sunt iar pe server si deja sunt la al 2 sau 3 a kick. Eu pierdere de timp sa postez pentru 240 min de ban, si in plus trebuie sa fac peste 10 ss sa am dovada ca au spart si au primit slay,kick si ban. Daca stau dupa la fiecare runda sa postez ban(ca dupa se umple cu ss folderu de dovezi sau uit) nu mai apuc sa jos harta. Nu zic sa nu avem dovezi, dovezi sa avem in caz de ni se face reclamatie. Dar si reclamatia sa fie facuta in minim 24 ore de la ban. Cei care nu au cel putin 60 minute jucate pe zi sa se abitina de la comentarii aiurea. Poze/video...etc. : https://imgur.com/a/enlZ47t https://imgur.com/QRWvUTL
  8. TaZzy

    Propuneri

    De acord, si eu cred ca ping afecteaza, mai ales cand este sv full. Si acum daca ati bagat mapa noua la nemesis xmas trebuie scos.
  9. TaZzy

    Propuneri

    Arma de la level 60.
  10. TaZzy

    Propuneri

    Nume tau : TaZzy Nume propunere : Mandes vs Freze. Detalii propunere : Propun sa fie scoasa "limita" de 2 mandes pe ora pa Nemesis. Cu arma de la level 55 si arma de la 63(nustiu exact) daca faci "abuz" de freze nu ai sante si daca esti mama nemesisului. Poti cumpara peste 5 freze pe runda, din 4 freze cu arma de la level 63 sau 64 aia omori un nemesis. Sau sa nu poti cumpara asa multe freze pe runda. ! E aiurea. Poze/video...etc. :
  11. TaZzy

    Ariana map.

    Dau la map request, creaza topic nou si mi-l pune la discuti generale.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate