Sari la conținut

RedOne

Elite Members
  • Număr conținut

    4.360
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Postări postat de RedOne

  1. 62400741.jpg                                                                                                                             

         Preşedintele american Joe Biden a discutat, duminică, cu premierul israelian Benjamin Netanyahu. 

    Un purtător de cuvânt al Casei Albe a anunțat că Joe Biden și Benjamin Netanyahu au avut prima conversaţie în mai bine de două săptămâni.

    Purtătorul de cuvânt a precizat că urmează să fie emis un comunicat în acest sene, dar nu a oferit detalii.

    Înainte de convorbire, o sursă americană familiarizată cu situaţia declara că Biden şi Netanyahu vor discuta despre perspectivele unui acord de încetare a focului pentru a obţine eliberarea unora dintre ostaticii reţinuţi de la atacul din 7 octombrie, condus de Hamas, relatează Reuters.

    Cei doi lideri au vorbit ultima dată la 13 aprilie, după ce Iranul a lansat rachete şi drone împotriva Israelului. SURSA :https://stirileprotv.ro/stiri/international/joe-biden-discutie-telefonica-cu-benjamin-netanyahu-cei-doi-ar-fi-vorbit-despre-un-acord-de-incetare-a-focului.html

  2. 62365528.jpg                                                                                                                                 

     Preşedintele Franței, Emmanuel Macron, se declară pregătit ”să deschidă dezbaterea” unei apărări europene care să includă şi arma nucleară 

    Aceste afirmații au fost făcute într-un interviu cu tineri europeni, publicat sâmbătă seara de ziare din grupul Ebra, relatează AFP, potrivit News.ro.

    ”Sunt în favoarea deschiderii acestei dezbateri care trebuie să includă aşadar apărarea antirachetă, tiruri de arme cu rază lungă de acţiune, arma nucleară în cazul celor care o au sau care dispun pe teritoriul lor de arma nucleară americană”, declară şeful statului francez.

    ”Să punem totul pe masă şi să ne uităm ce ne apără cu adevărat în mod credibil”, declară el.

    Franţa îşi va păstra specificitatea, dar este pregătită să contribuie mai mult la apărarea teritoriului european”, adaugă el. 

    În urma ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, Franţa este singurul dintre statele membre UE care dispune de disuasiunea nucleară.

    În discursul său despre Europa pe care l-a susţinut joi la Sorbona, preşedintele francez a pledat în favoarea unei ”Europe puternice” şi constituirea unei Europe a Apărării ”credibile”, alături de NATO şi împotriva Rusiei, care a devenit mult prea ameninţătoare după ce a invadat Ucraina în februarie 2022. 

    ”Asta poate însemna desfăşurarea unor scuturi antirachetă, dar trebuie să fim siguri că ele vor bloca toate rachetele şi că vor descuraja folosirea nuclearului”, declară Emmanuel Macron în acest interviu publicat sâmbătă de ziarele din estul Franţei.

    Acest interviu a fost realizat vineri, în cursul unei vizite la Strasbourg.

    ”A fi capabili înseamnă de asemenea a avea rachete cu rază lungă de acţiune care să-i descurajeze pe ruşi. Şi există arma nucleară. Doctrina franceză este că putem să o folosim când interesele noastre vitale sunt ameninţate”, a declarat el.

    ”Am spus deja că există o dimensiune europeană în aceste interese vitale, fără a le detalia, pentru că această disuasiune ar concura la credibilitatea apărării europene”, precizează el.

    Construirea unei Europe a Apărării este de mult timp un obiectiv al Franţei, care s-a lovit adesea de reticenţele partenerilor săi, care consideră mai sigură ”umbrela” NATO.

    Însă invazia Ucrainei şi posibilitatea întoarcerii a Casa Albă a lui Donald Trump au relansat debaterea cu privire la o autonomie în domeniul apărării. SURSA :https://stirileprotv.ro/stiri/international/armele-nucleare-ale-frantei-ar-trebui-sa-faca-parte-din-dezbaterea-europeana-privind-apararea-spune-emmanuel-macron.html

    • Like 1
  3. victorie-uriasa-pentru-razvan-lucescu-pa                                                                                                                                   

    SPORT.RO

    Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 22:13

    Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 22:14

    PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lucescu, a câștigat dramatic derby-ul etapei din Grecia cu AEK Atena și păstrează șanse la titlu. 

    Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis repede scorul, prin Giannis Konstantelias, în minutul 3, dar bucuria gazdelor nu a durat mult. AEK Atena a reușit să restabilească egalitatea prin mexicanul Orbelin Pineda, șase minute mai târziu.

    În partea secundă, veteranul Domagoj Vida a marcat în minutuș 75, iar AEK Atena conducea cu 2-1 și se îndrepta către o victorie care să-i asigure titlul, dar PAOK a revenit spectaculos în joc.

    PAOK Salonic, victorie mare cu AEK Atena!

    Konstantelias a reușit ”dubla” în minutul 81, iar fundașul spaniol Joan Sastre a marcat pentru 3-2 în minutul 90 și a adus trei puncte uriașe pe ”Toumba”.

    După acest meci, PAOK Salonic a urcat pe locul doi, cu 71 de puncte, la egalitate de puncte cu Panathinaikos Atena și la patru puncte distanță de liderul AEK. Totuși, echipa lui Răzvan Lucescu are un meci în minus, astfel că se poate apropia și mai mult de lider.

    În următoarea etapă, PAOK Salonic va avea parte de un alt test dificil, tot pe teren propriu, în compania celor de la Oylmpiakos Pireu, echipa care a dominat fotbalul din Grecia în ultimii ani.=

    Tot cu Olympiakos va juca și AEK Atena, dar în deplasare, trei zile mai târziu. SURSA :https://www.sport.ro/campionate-externe/victorie-uriasa-pentru-razvan-lucescu-paok-a-batut-liderul-aek-atena-si-spera-din-nou-la-titlu.html

    • Like 1
  4. psg-e-noua-campioana-a-frantei-parizieni                                                                                                                               

          PSG este noua campioană a Franței, după ultimul rezultat al lui AS Monaco. 

    AS Monaco avea nevoie de o victorie pe terenul lui Olympique Lyon pentru a spera în continuare la titlu în Franța, deși șansele erau oricum destul de mici. 

    Acest lucru nu s-a întâmplat, AS Monaco a pierdut cu 3-2 la Lyon, deși a condus cu 1-0 încă din minutul unu, iar titlul merge pentru a 12-a oară în istorie pe Parc des Princes.

    PSG este noua campioană a Franței

    Diferența dintre PSG și AS Monaco este de 12 puncte cu trei etape înainte de finalul sezonului, astfel că, pentru parizieni, rezultatele din ultimele etape cu Toulouse (acasă), Nice (deplasare) și Metz (deplasare) nu vor mai conta.

    Astfel, PSG se poate concentra pe semifinalele Ligii Campionilor. Prima manșă este programată pe 1 mai, la Dortmund, cu Borussia, iar o săptămână mai târziu va fi returul, la Paris. În următoarele două săptămâni, campionatul din Franța va fi întrerupt.

    În plus, PSG este calificată și în finala Cupei Franței, acolo unde o va întâlni pe Olympique Lyon.

    Programul semifinalelor UEFA Champions League

    Borussia Dortmund - PSG, 30 aprilie / 1 mai

    Bayern Munchen - Real Madrid, 30 aprilie / 1 mai

    PSG - Borussia Dortmund, 7/8 mai

    Real Madrid - Bayern Munchen, 7/8 mai

    Finala UEFA Champions League: 1 iunie, stadionul Wembley (Londra) SURSA :https://www.sport.ro/franta/psg-e-din-nou-campioana-in-franta-parizienii-sunt-in-cursa-pentru-o-tripla-istorica.html

    • Like 1
  5. cfr-cluj-sepsi-21-00-live-text-pe-sport-                                                                                                                                                                                                           

     CFR Cluj se duelează în Gruia cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a șaptea din play-off-ul Superligii României. 

    CFR Cluj - Sepsi 1-1

    CFR Cluj - Sepsi, echipele de start

    Clasamentul din play-off-ul Superligii României

    CFR Cluj - Sepsi 1-1 

    Min. 57: Ocazie pentru CFR Cluj! Otele expediază un șut plasat la colțul lug și trimite mingea în bară.

    Min. 46: Start în repriza secundă! 

    PAUZĂ

    Min. 45+2: Eliminare la Sepsi! Florin Stefan vede cartonașul roșu după un fault cinic la marginea careului de 16 metri.

    Min. 22: Eliminare la Sepsi! Oroian vede cartonașul roșu.

    Min. 19: Penalty pentru Sepsi OSK! Alimi execută excelent lovitura de pedeapsă și restabilește egalitatea. Min. 6: GOOOL CFR Cluj! Karlo Muhar a marcat cu o lovitură de cap după o centrare de la colț executată perfect de Ciprian Deac. 

    Min. 5: Ocazie pentru CFR Cluj! Deac centrează de la colțul terenului, Tachtsidis deviază balonul care ajunge la Mogoș. Acesta șutează în forță, însă Niczuly a intervenit salvator.

    Min. 1: A început partida!

    CFR Cluj - Sepsi, echipele de start

    CFR Cluj: Sava - Mogoș, Boben, Kresic, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Michael, Fica; Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, A. Radu, Aussi, R. Filip, El Kaddouri, Avonou, Otele, Serebe, Bîrligea; Antrenor: Francisc Dican

    Sepsi: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - M. Ștefănescu, Alimi, Kallaku, Fl. Ștefan - Safranko, K. Varga; Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Aganovic, Rența, R. Varga, C. Matei, Popsa, Batzula, Debeljuh; Antrenor: Bernd Storck

    Cu FCSB proaspăt încoronată noua campioană a României, echipele din play-off se mai duelează doar pentru locurile care duc spre cupele europene.

    CFR Cluj speră să prindă ”biletul”, însă misiunea ardelenilor nu va fi deloc una ușoară întrucât se află în concurență directă cu Farul Constanța și Universitatea Craiova și Rapid. CFR Cluj ocupă locul patru în ierarhie, cu 34 de puncte, la egalitate cu formația din Bănie și la o lungime în urma Farului.

    În ceea ce o privește pe Sepsi, covăsnenii ocupă ultima poziție în play-off, cu doar 28 de puncte, iar echipa pregătită de Bernd Storck joacă fără nicio presiune.

    CFR Cluj vine după o victorie importantă obținută în fața Universității Craiova, scor 1-0, în timp ce, în ultima etapă, Sepsi a înregistrat o remiză cu noua campioană, FCSB, scor 2-2.

    Precedenta întâlnire dintre Sepsi și CFR Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Atunci, ambele goluri erau marcate în prima repriză. Ștefănescu a deschis scorul după doar nouă minute, dar Boben a reușit să echilibreze scorul pe tabelă în minutul 21.

    Clasamentul din play-off-ul Superligii României                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    SURSA : https://www.sport.ro/liga-1/cfr-cluj-sepsi-21-00-live-text-pe-sport-ro-feroviarii-spera-sa-prinda-biletul-spre-cupele-europene.html

    • Like 1
  6. nvidia-social-post-1820x1024-1-1024x576.                                                                                                                                            

    Biblioteca de jocuri compatibile cu tehnologiile NVIDIA RTX, ce numără deja peste 500 de titluri, se extinde în fiecare săptămână. Pe lângă jocuri deja confirmate precum Manor Lords și Oddsparks: An Automation Adventure, ce se lansează săptămâna aceasta cu acces la funcții precum DLSS 2 și 3, Reflex și DLAA, noi titluri se alătură acestei liste.

    Spre exemplu, Gray Zone Warfare, un first person shooter tactic cu accent foarte mare pus pe realism și în același timp unul dintre jocurile aflat în top 20-ul wishlist-urilor de pe Steam, se va lansa cu suport pentru DLSS 3 și NVIDIA Reflex. Încă din prima zi, DLSS 3 promite să accelereze performanța, iar Reflex să reducă latența sistemului cu până la 50%, iar iluminarea redată cu Ray Tracing, prin intermediul subsistemului Lumen din Unreal Engine 5, va fi accelerată hardware și va spori fidelitatea grafică a jocului. De asemenea, jocul Remnant II se pregătește să primească cel de-al doilea pachet DLC, The Forgotten Kingdom, iar jucătorii pot beneficia de performanță sporită grație implementării DLSS3. Nu în ultimul rând, Mortal Kombat 1 a primit un nou luptător – Ermac –, alături de conținutul aferent Season 5: Storms, jocul oferind, la rândul său, suport pentru DLSS 2. NVIDIA promite noi astfel de integrări pentru DLSS în curând, invitând jucătorii să consulte lista completă și actualizată a jocurilor care oferă suport pentru DLSS și RTX.                         

     SURSA :https://www.go4games.ro/stiri-si-articole/diverse/gray-zone-warfare-si-remnant-ii-the-forgotten-kingdom-se-lanseaza-cu-suport-dlss-3-19411013/

  7. GFN_Thursday-April_25-1024x544.jpg                                                                                                                                            

    În această săptămâna, jocuri clasice de la Blizzard Entertainment se alătură serviciului de cloud gaming GeForce Now. Astfel, variantele de Battle.net ale unor titluri precum StarCraft Remastered, StarCraft II, Diablo II: Resurrected și Diablo III fac parte din cele 16 noi jocuri care au sosit pe GeForce Now săptămâna aceasta.

    Mai mult, cel mai nou DLC pentru Remnant II, The Forgotten Kingdom, este disponibil în cloud, oferind o poveste complet nouă, o zonă nouă, arme și multe altele.

    De asemenea, un nou update al aplicației GeForce Now pentru Mac este disponibil săptămâna aceasta, acesta oferind suport pentru streaming AV1 pentru dispozitivele bazate pe cipurile M3 (M3, M3 Pro și M3 Max), cu streaming la calitate crescută.

    Lista completă a jocurilor adăugate pe GeForce Now săptămâna aceasta:

    Dead Island 2 (Steam)

    Bellwright (Steam)

    Phantom Fury (Steam)

    Oddsparks: An Automation Adventure (Steam)

    Age of Water (Steam)

    Manor Lords (Steam și Xbox, disponibil pe PC Game Pass)

    9-Bit Armies: A Bit Too Far (Steam)

    Diablo II: Resurrected (Battle.net)

    Diablo III (Battle.net)

    Dragon’s Dogma 2 Character Creator & Storage (Steam)

    Islands of Insight (Steam)

    Metaball (Steam)

    StarCraft Remastered (Battle.net)

    StarCraft II (Battle.net)

    Stargate: Timekeepers (Steam)

    Tortuga – A Pirate’s Tale (Steam)

    SURSA : https://www.go4games.ro/stiri-si-articole/diverse/titluri-clasice-de-la-blizzard-entertainment-precum-diablo-2-sau-starcraft-disponibile-acum-pe-geforce-now-19411127/

    Citat
    Citat
    Citat

     

     

     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

  8.                                                                    566209l-1000x640-b-ff623c65.jpg                                                                  Mazda a anunțat că viitoarele sale modele electrice vor adopta standardul de încărcare Tesla din 2025. Doar modelele vândute în America de Nord vor primi noua priză de încărcare. 

    Viitoarele modele electrice Mazda vândute pe piața nord-americană vor adopta standardul de încărcare Tesla începând din 2025. Astfel, viitorii clienți ai acestor modele vor avea acces la peste 15.000 de stații de încărcare din rețeaua Tesla Supercharger.

    În prezent, Mazda nu mai oferă un model electric pe această piață, dar va reveni cu unul nou anul viitor. Mazda spune că cele mai multe modele electrice destinate Americii de Nord vor fi construite în Japonia și vor fi bazate pe platforme existente la modele cu motoare termice. Mai mult, majoritatea modelelor electrice produse de Mazda vor fi crossovere.

    Mazda este unul dintre ultimii producători majori care anunță trecerea la standardul de încărcare Tesla începând din 2025. În Europa, însă, modelele electrice ale mărcii nipone vor respecta în continuare standardul CCS.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              SURSA :https://www.automarket.ro/stiri/mazda-va-adopta-standardul-de-incarcare-tesla-din-2025-116557.html

  9.                                                                                     ZjRlMWJhYTBlYjM1MDRhYWRkNDZkOWEwZDQxMGFh                                                                                                          Confruntări între manifestanţi şi poliţişti au avut loc miercuri în republica autonomă Başkortostan (Başkiria), în regiunea Ural din Federaţia Rusă, în urma condamnării la patru ani de închisoare cu executare a unui opozant regional, revoltă rară într-o ţară marcată de represalii pe toate direcţiile, informează AFP, potrivit Agerpres.

    În înregistrări video postate pe reţelele sociale, pot fi văzute mai multe sute de persoane, îmbrăcate cu haine groase, aruncând cu bulgări de zăpadă în poliţişti echipaţi cu scuturi anti-revoltă, la Baimak, oraş cu circa 17.000 de locuitori. O asemenea explozie de furie în stradă a devenit excesiv de rară în Rusia, unde orice critică la adresa puterii poate atrage pedepse cu închisoarea.
    Potrivit ONG-ului specializat OVD-Info, 6.000 de persoane au luat parte la această manifestaţie şi circa 20 de persoane au fost arestate de poliţie. Fail Alsînov, activist care luptă împotriva exploatărilor de resurse energetice în republica Başkortostan şi care a denunţat ofensiva Moscovei împotriva Ucrainei a fost condamnat mai devreme în timpul zilei la „patru ani de detenţie într-un penitenciar”, pentru „incitare la ură”, de către un tribunal din Baimak care şi-a dat verdictul în spatele uşilor închise. Într-un discurs împotriva exploatării de mine de aur rostit anul trecut în timpul unei adunări municipale, Alsînov a utilizat două cuvinte în başkiră, limba locală, calificate drept rasiste de către autorităţi. Activistul afirmă că aceste cuvinte au fost prost traduse în rusă. „Nu-mi recunosc vinovăţia. Am luptat mereu pentru justiţie, pentru poporul meu, pentru republica mea”, s-a apărat el după anunţarea verdictului. „Vom face apel”, a adăugat activistul. În verdictul său, tribunalul din Baimak a estimat că afirmaţiile lui Fail Alsînov aveau drept scop „incitarea la ură şi umilirea demnităţii unui grup de persoane pe bază de rasă, naţionalitate, limbă sau origine”. Guvernatorul republicii Başkortostan, Radii Habirov, l-a acuzat pe Alsînov că a insultat popoarele din Asia Centrală şi din Caucaz.
    SURSA: https://www.digi24.ro/stiri/externe/revolta-in-rusia-dupa-condamnarea-unui-opozant-care-a-criticat-razboiul-oamenii-s-au-luat-la-bataie-cu-politia-2653497

  10.                                                                                                        ZjI5YzVjZGQyNDc2MmJjMjYyNzg0ZjQ4ZGIxMGYz                                                                                       Acuzaţiile de genocid împotriva statului israelian sunt un „nonsens”, a declarat, miercuri, la Ierusalim, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, care a promis Israelului sprijinul deplin din partea Ungariei în toate forumurile unde este atacat pentru operaţiunea antiteroristă lansată după atacul „infernal” executat de teroriștii Hamas pe 7 octombrie, relatează agenţiile MTI şi EFE, citate de Agerpres.

    „Trebuie să recunoaştem dreptul Israelului la autoapărare şi trebuie să vedem clar că succesul operaţiunilor antiteroriste nu este doar de interes israelian, ci global”, a susţinut ministrul ungar într-un mesaj video postat pe Facebook după întâlnirea cu omologul său israelian, Israel Katz. El a spus că, în timp ce persoane neimplicate aflate „la sute sau mii de kilometri depărtare” ar putea vedea în acţiunile Israelului o chestiune geopolitică sau un conflict armat ce are nevoie de soluţionare, pentru aceia care sunt foarte apropiaţi de conflict este clar că acesta este făcut din „mii de tragedii umane”. Peter Szijjarto a apreciat că, pentru a preveni escaladarea conflictului în Orientul Mijlociu, trebuie revenit la „Acordurile Abraham” de normalizare a relaţiilor dintre Israel şi statele arabe, încheiate când Donald Trump era preşedinte al SUA şi care „au oferit pentru prima dată speranţa de a se putea trăi în condiţii de securitate normale”. În opinia ministrului ungar, „unul din obiectivele atacurilor contra Israelului sunt oprirea proceselor de normalizare a relaţiilor şi înveninarea şi mai mult a relaţiilor în Orientul Mijlociu”, iar pentru a preveni extinderea conflictului către alte ţări este nevoie ca gruparea şiită Hezbollah să se retragă din apropierea frontierei între Liban şi Israel. Szijjarto a avertizat asupra riscului în care acest conflict ar fi lăsat să escaladeze până la punctul în care ar conduce la declanşarea unui „Al Treilea Război Mondial”. „Dacă războiul din Ucraina şi conflictul din Orientul Mijlociu escaladează, numai bunul Dumnezeu mai poate salva lumea de consecinţe”, a concluzionat ministrul ungar de externe.

    SURSA :https://www.digi24.ro/stiri/externe/ungaria-ia-apararea-israelului-si-spune-ca-acuzatiile-de-genocid-impotriva-acestuia-sunt-un-nonsens-2653737

  11. Tocmai a fost lansat trailer-ul oficial pentru cel de-al doilea sezon al serialului Halo, bazat pe seria de shootere de la Microsoft si 343 Industries. Premierele de pe Paramount Plus (Statele Unite ale Americii) și SkyShowtime (Europa, inclusiv România) sunt sincronizate de această dată. Astfel, sezonul 2 al serialului Halo va fi disponibil pe platforma SkyShowtime din februarie 2024. Primele două episoade vor putea fi vizionate în exclusivitate pe SkyShowtime de pe 9 februarie 2024, iar, ulterior, câte un nou episod va fi lansat săptămânal.

    În cel de-al doilea sezon, Master Chief își va conduce echipa de spartani de elită împotriva amenințării extraterestre cunoscută sub numele de Convenant. În urma unui eveniment șocant petrecut pe o planetă pustie, John nu poate scăpa de sentimentul că războiul este pe cale să se schimbe și riscă totul pentru a dovedi ceea ce nimeni altcineva nu va crede – că amenințarea Convenant se pregătește să atace cea mai mare fortăreață a umanității. Cu galaxia pe marginea prăpastiei, John va porni într-o călătorie pentru a găsi cheia salvării umanității sau a dispariției acesteia – Halo.

    Serialul Halo îi are în distribuție pe Pablo Schreiber (American Gods), în rolul lui Master Chief, și pe Natascha McElhone (Californication), în rolul lui Dr. Halsey, aceștia fiind și producători ai acestui sezon. Membrii din distribuție care revin în al doilea sezon sunt Jen Taylor (seria de jocuri Halo, RWBY) în rolul Cortanei, Bokeem Woodbine (Fargo), Shabana Azmi (Fire), Natasha Culzac (The Witcher), Olive Gray (Half Moon Investigations), Yerin Ha (Reef Break), Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron), Kate Kennedy (Catastrophe), Charlie Murphy (Peaky Blinders) și Danny Sapani (Penny Dreadful).

    Noii actori din acest sezon sunt Joseph Morgan (Vampire Diaries, The Originals) și Cristina Rodlo (No One Gets Out of Here Alive, The Homeless World Cup). Serialul Halo este produs de SHOWTIME în asociere cu 343 Industries și Amblin Television.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    SURSA :https://www.go4games.ro/filme-si-seriale/video-trailer-oficial-pentru-sezonul-2-din-serialul-halo-19402209/

    • Like 1
  12.                                                                squad_screenshot_trunkshot-3628316169fcc                                                                            

    Prin intermediul paginii oficiale de Steam a jocului, WB Games si Rocksteady au dezvăluit listele de cerințe de sistem pentru Suicide Squad: Kill The Justice League. Din nou avem specificațiile împărțite în mai multe categorii, în funcție de rezoluție, framerate și nivelul de detalii grafice dorite.

    Suicide Squad: Kill The Justice League pare totuși un joc cu cerințe de sistem foarte ridicate, mai ales dacă intenționați să utilizați rezoluții înalte sau efecte grafice avansate, precum Ray Tracing.

    Cerințe de sistem minime (rezoluție 1080p, 30fps, preset grafic Minimum):

    Procesor: Intel Core i5 8400K sau AMD Ryzen 5 1600

    Video: NVIDIA GeForce GTX 1070 sau AMD Radeon RX Vega 56

    Memorie RAM: 16 GB (dual channel)

    Stocare: 65 GB, SSD obligatoriu

    Cerințe de sistem minime 60fps (rezoluție 1080p, 60fps, preset grafic Minimum):

    Procesor: Intel Core i7 9700K sau AMD Ryzen 7 5800X

    Video: NVIDIA GeForce RTX 2060 sau AMD Radeon RX 5700 XT

    Memorie RAM: 16 GB (dual channel)

    Stocare: 65 GB, SSD obligatoriu 

    Sistem recomandat (rezoluție 1440p, 60fps, preset grafic Medium):

    Procesor: Intel Core i7 10700K sau AMD Ryzen 7 5800X3D

    Video: NVIDIA GeForce RTX 2080 sau AMD Radeon RX 6800 XT

    Memorie RAM: 16 GB (dual channel)

    Stocare: 65 GB, SSD obligatoriu

    Sistem Ultra (rezoluție 4K, 60fps, preset grafic High):

    Procesor: Intel Core i7 12700K sau AMD Ryzen 7 7800X3D

    Video: NVIDIA GeForce RTX 3080 sau AMD Radeon RX 7900 XT

    Memorie RAM: 16 GB (dual channel)

    Stocare: 65 GB, SSD obligatoriu

    Suicide Squad: Kill the Justice League va fi lansat pe 2 februarie 2024, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.                                                                                                                                                                          SURSA :https://www.go4games.ro/stiri-si-articole/diverse/suicide-squad-kill-the-justice-league-cerinte-de-sistem-foarte-ridicate-19402382/

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate