Sari la conținut

FabyHl

Members
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FabyHl

  1. Anul Aparitiei: 2024 Gen: Biografic, Dramă, Muzică Sursa: https://www.cinemagia.ro/filme/the-yellow-tie-3097165/ Parere personala: Un film foarte dramatic Trailer:
  2. Bateriile de duș sunt elemente esențiale al oricărei băi. Ele ne permit spalarea cu ușurință și aduc un plus de confort. Alegerea unei baterii potrivite poate face o diferență majoră în experiența noastră cand facem duș. În trecut, o baterie duș era relativ simpla. Era de obicei fabricata din metal și avea doar câteva funcții de bază, cum ar fi apa calda și rece. Cu toate acestea, în ultimii ani, bateriile de duș au devenit din ce în ce mai sofisticate. Ele sunt acum disponibile într-o varietate de’’ stiluri, materiale și funcții, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface orice nevoie sau buget.
  3. WB Games și studioul Rocksteady au confirmat că Suicide Squad: Kill the Justice League va primi și un mod de joc offline, ce le va permite jucătorilor să parcurgă campania principală în single player, fără necesitatea unei conexiuni la Internet. Totuși, acest mod offline nu va fi disponibil încă din momentul lansării, urmând să fie adăugat, prin intermediul unui update, undeva pe parcursul anului viitor. Așadar, pentru lansarea programată pe 2 februarie 2024, Suicide Squad: Kill the Justice League va necesita în continuare o conexiune la Internet pentru a putea fi jucat, chiar dacă puteți alege să parcurgeți povestea de unul singur sau într-o echipă cu alți trei prieteni.
  4. Dezvăluit inițial în cadrul ceremoniei The Game Awards 2021, Warhammer 40,000: Space Marine 2 a primit un update important cu ocazia show-ului similar din acest an. Mai exact, prin intermediul celui mai recent trailer, jocul a primit o dată de lansare: Space Marine 2 este programat pentru 9 septembrie 2024. În timpul ce primul Space Marine, joc care a reprezentat primul contact al multor jucători cu universul dezvoltat de Games Workshop, a fost creația studioului Relic Entertainment (la acea vreme deținut de THQ), de continuare se vor ocupa cei de la Saber Interactive, în frunte cu Tim Willits (ex-id Software, responsabil pentru jocuri precum Quake, DOOM sau RAGE).
  5. Monster Hunter: World, de la Capcom, este capul de afiș al update-ului GeForce Now din această săptămână. Acesta este cel mai nou titlu de la Capcom disponibil prin cloud prin GeForce Now după Monster Hunter Rise, Dragon’s Dogma și altele, pe care le puteți juca pe mai multe dispozitive, indiferent de nivelul acestora de performanță.De asemenea, este încă valabil bundle-ul de sărbători care oferă 3 luni gratuite de PC Game Pass la achiziția unui abonament GF Now Ultimate pe 6 luni.
  6. Nintendo se laudă cu peste 118 milioane de console GameBoy și GameBoy Color, precum și cu peste 81 de milioane de exemplare de GameBoy Advance vândute la nivel global, aceste gadget-uri devenind astfel unele dintre cele mai populare dispozitive dedicate jocurilor video de pe planetă. Totuși, de-a lungul existenței lor, consolele GameBoy nu au fost utile doar pentru gaming, un cartdrige (“casetă”) anume transformându-le in unelte de diagnosticare pentru scutere de la producători cu renume precum Aprilia, Peugeot sau Suzuki.
  7. Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC, iar în perioada sărbătorilor de iarnă va oferi câte un astfel de joc în fiecare zi. Astfel, până pe 23 decembrie, la ora 18:00, puteți revendica în mod gratuit jocul Art of Rally. Odată revendicat, acesta va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher. Jocul poate fi revendicat gratuit, doar până pe 23 decembrie, la ora 18:00, prin intermediul Epic Games Store
  8. Toyota a oprit vânzările lui GR Supra pe piața din Marea Britanie. Nu se știe, pentru moment, dacă aceasta este doar o decizie temporară sau dacă modelul va fi retras definitiv pe această piață. Toyota GR Supra, modelul de performanță dezvoltat în colaborare cu BMW, a fost retras de la vânzare pe piața din Marea Britanie. Site-ul Toyota din Marea Britanie informează acum potențialii clienți că modelul nu mai este disponibil în prezent. De asemenea, potrivit publicației britanice Autocar, nu se știe dacă aceasta este doar o decizie temporară sau dacă GR Supra va fi retras definitiv de pe această piață. Dacă decizia este, într-adevăr, definitivă, atunci gama de modele de performanță Toyota va fi limitată în această țară la modelele GR86 și GR Yaris. Din fericire, pentru restul europenilor, GR Supra este disponibil în continuare, inclusiv în România. Pe piața noastră, modelul de performanță japonez are un preț de pornire de 64.219 euro, la momentul redactării.
  9. Volkswagen a dezvăluit prima imagine oficială cu noul Golf facelift. Versiunea actualizată a compactei germane va fi lansată anul viitor. Cea de-a opta generație a lui Volkswagen Golf este pe cale să primească un facelift, care va ajunge pe piață în 2024. Noul model a fost surprins, mai devreme în acest an, de fotografi spioni, însă acum, constructorul german ne arată prima imagine oficială cu noul model. Imaginea în sine face parte dintr-un clip în care Volkswagen a prezentat toate modelele noi lansate în 2023. La finalul clipului, putem vedea o imagine cu noul Golf facelift, ascuns în umbră, fiind vizibile doar farurile. Astfel, farurile vor avea o semnătură luminoasă nouă și, la fel ca la modelul din prezent, farurile vor fi unite printr-o bandă LED. Inclusiv sigla va fi iluminată. Noul Volkswagen Golf facelift va fi lansat oficial în 2024 și va fi ultimul Golf cu motoare termice. Cea de-a 9-a generație, programată să apară în 2028, va fi exclusiv electrică.
  10. Mansory și-a arătat din nou măiestria cu ultimul model modificat: Mercedes-AMG SL 63. Această mașină vine cu o nuanță exterioară de gri, un interior special albastru, dar vine și cu 850 de cai putere. Chiar dacă îți plac sau le urăști din tot sufletul, nu poți nega că transformările făcute de cei de la Mansory sunt spectaculoase. Cel mai bun exemplu este și cel mai recent, pentru că Mansory și-a băgat nasul într-un Mercedes-AMG SL 63. Mansory a apărut în anul 1989, fiind fondată de Kourosh Mansory, care avea o pasiune aparte pentru mașinile de lux britanice. Când compania a fost lansată, Kourosh a acordat atenție în mod special mărcilor ca: Rolls Royce, Bentley, Aston Martin și Ferrari. Cu timpul, atenția a fost mutată și pe mașini germane, iar până în ziua de astăzi, Mansory a creat o mulțime de modele de invidiat. Mansory a dezvăluit kit-ul său pentru SL 63 mai devreme în acest an, dar această versiune adaugă un plus de dramatism. În primul rând, mașina are caroseria într-o nuanță de gri foarte atrăgătoare, care emană o agresivitate și mai mare. Nu că Mercedes-AMG SL 63 trebuia să arate și mai agresiv.
  11. Rolf este deținut de o firmă cu sediul în Cipru și a fost fondat de omul de afaceri rus Sergei Petrov. Decizia a fost justificată pe baza oportunității economice, dar fondatorul companiei susține că această măsură va fi permanentă și va afecta imaginea Rusiei ca destinație sigură pentru investitori. Această acțiune reprezintă prima dată când o afacere rusă de înalt profil a avut controlul luat de la ea de către oficialii de la Kremlin. Înainte de aceasta, confiscările au vizat în principal întreprinderi deținute de străini, multe dintre acestea fiind implicate într-un embargo condus de SUA în urma invaziei Ucrainei.
  12. La 22 decembrie, Tesla a anunțat semnarea unui acord de transfer de teren pentru proiectul său de fabrică din Shanghai. Noua fabrică este planificată să producă anual 10.000 de baterii de stocare comercială de energie. Tesla urmează să înceapă construcția fabricii în primul trimestru al anului 2024. În aprilie, Tesla a anunțat planuri de a înființa o nouă mega fabrică în Shanghai, care ar produce baterii de stocare comercială de energie la scară largă, cunoscute sub numele de Megapack-uri. Cu toate acestea, termenele anunțate de Tesla pentru începerea construcției și producției noii super fabrici sunt mai târzii decât planul original. Compania nu a furnizat încă motive pentru această întârziere. Primul proiect de fabrică de stocare a energiei al Tesla în afara Statelor Unite, a fost anterior descrisă de CEO-ul Tesla, Elon Musk, ca o extindere a capacității de producție a Megapack-urilor a fabricii din California. Un reprezentant al Tesla China a dezvăluit într-un interviu că produsele fabricate de fabrica din Shanghai vor fi comercializate la nivel global. Compania americană și-a propus să treacă complet la energie
  13. Un bărbat care a orbit în urma unui accident suferit în 1986 și-a recăpătat vederea după 36 de ani, după o intervenție chirurgicală la cornee, în Polonia. Și-a văzut pentru prima dată soția, copiii și o lume mult schimbată față de ceea ce știa el. Ucraineanul Serhiy Sydorenko, 56 de ani, a făcut operația anul trecut, cu o săptămână înainte de Crăciun. Medicii l-au operat la ochiul drept, intervenția fiind complicată, relatează The Guardian. Când asistentele i-au scos bandajele, la câteva ore după intervenție, a văzut doar lumină. I s-au pus picături în ochi, iar apoi a fost bandajat din nou. După alte câteva ore, i-au scos din nou bandajele, iar Serhiy a putut distinge conturul neclar al unei asistente care îl privea. A doua zi dimineața, profesorul care l-a operat i-a făcut o vizită și i-a scos din nou bandajele.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate