Sari la conținut

SickBoY AxBxNxHaLaB

Moderators
  • Număr conținut

    1.127
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SickBoY AxBxNxHaLaB

  1. assassins-creed-shadows-character.webp

    SURSA

     

     

    Fanii Assassin’s Creed vor fi încântați să afle că viitorul joc blockbuster al Ubisoft, Assassin’s Creed Shadows, va avea aproximativ aceeași dimensiune cu Origins, potrivit confirmării directorului de creație, Jonathan Dumont.

    Într-un interviu cu IGN, Dumont a dezvăluit că dimensiunea jocului va fi mai aproape de Assassin’s Creed Origins decât de Valhalla, ceea ce poate fi o veste bună pentru cei care au preferat dimensiunea mai concentrată a acestuia. Cu toate acestea, Dumont a asigurat că jocul va oferi o experiență captivantă și bogată, concentrându-se pe o „scală reală” și o senzație autentică a decorului.

    Deși jocul va avea o dimensiune mai modestă în comparație cu unele dintre titlurile anterioare din serie, Dumont a subliniat că vor exista încă o mulțime de activități de făcut în lumea jocului. De asemenea, a dezvăluit că Assassin’s Creed Shadows se va concentra pe poveste și pe dezvoltarea personajelor, ceea ce poate fi o schimbare binevenită pentru fanii seriei.

    Cu toate că jocul va putea fi jucat offline în întregime, o conexiune la internet va fi necesară pentru a-l instala inițial. Cu toate acestea, această veste ar trebui să încânte fanii care așteaptă cu nerăbdare să exploreze Japonia feudală într-un mediu captivant și autentic.

  2. YXNoPWIwYmJlNTdkZWViMmY3MGQ0ZGM5NzNkM2FkZjNhZjUz.thumb.jpg

    SURSA

     

    Emil Hurezeanu: Rebecca, de ce staţi aici? De ce demonstraţi de peste o lună aici, în Piaţa Universităţii?

    Rebecca Cercel: De peste o lună demonstrăm, ar fi trebuit... din acea zi de 12 ianuarie când domnul Ion Iliescu a fost întrebat în Piaţa Victoriei: "Cine eşti dumneata, domnule Iliescu? Şi ce-ai făcut în ultimii 5 ani? De-atunci ar fi trebuit să punem punctul pe i şi de atunci ar fi trebuit să începem adevărata luptă, pentru că acum nu am fi ajuns să fim trataţi cu atâta ignoranţă şi să fim atât de sfidaţi de acest om, Ion Iliescu. Pentru că efectiv noi i-am dat curaj. De ce? Pentru că el a fost blând, lumea nu l-a cunoscut şi a început pe parcurs... Mulţi n-au luat contact cu greşelile lui. Emil Hurezeanu: Cât vreţi să staţi aici, în Piaţă? Până Când?

    Rebecca Cercel: Eu personal până îşi va da seama într-adevăr că nu are încotro: ori îşi dă demisia ori, dacă nu, să plece de unde a fost numit el general KGB în 1975, în Rusia. Deci nu mai avem nevoie de sprijin comunist în ţară. Nu mai vrem! Din 45 de ani, eu am prins doar 25 de ani. Ştiu cât de grei au fost aceşti ani. Nu vreau ca şi copilul meu să ştie de frică. Pentru că asta e comunismul: teamă, teroare.

    Emil Hurezeanu: Am stat de vorbă cu Rebecca Cercel, are 25 de ani, povestea ei a început aici, în Piaţa Universităţii în noaptea de 21 decembrie 1989. Povestea ei nu se termină aici. 

  3. bianca-andreescu-surpriza-de-la-australian-open-jucatoarea-este-principala-favorita-la-castigarea-turneului_1_size6.jpg

    SURSA

     

    La fel ca pe Simona Halep, Bianca Andreescu a anuntat ca nu va putea participa la Indian Wells din cauza unei accidentari la picior. 

    Bianca Andreescu s-a alaturat Simonei Halep si Angeliquei Kerber pe lista fostelor campioane de la Indian Wells care nu vor participa in acest an la turneul Premier Mandatory din California.

    Canadianca cu orgini romanesti continua sa simta dureri la piciorul drept, recuperarea dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor de la Shenzhen negasindu-si o solutie nici la cinci luni distanta de momentul nefericit. 

    Neaparandu-si cele 1000 de puncte castigate la Indian Wells in 2019, Bianca Andreescu va iesi din top 10 WTA

    "Dupa cum multi dintre voi stiti, am muncit sa ma recuperez dupa o accidentare suferita anul trecut la Turneul Campioanelor. A fost un drum lung si, chiar daca abia asteptam sa revin pe teren si voiam sa imi apar titlul la Indian Wells, din pacate nu sunt pregatita 100% pentru asta. Desi sunt dezamagita ca nu voi concura saptamana viitoare, ma concentrez pe recuperarea mea si lucrez din greu pentru a reveni pe teren cat de curand posibil," a declarat Bianca Andreescu. 

  4. Forza-Motorsport-8.webp

    SURSA

     

    Forza Motorsport, una dintre cele mai iubite francize de curse auto pentru platforma Xbox și PC, se pregătește pentru o actualizare majoră care va aduce modificări semnificative în modul în care jucătorii sunt evaluați în ceea ce privește siguranța lor pe pistă. Turnul 10 Studios, dezvoltatorul jocului, a luat această decizie pentru a îmbunătăți experiența multiplayer și pentru a asigura un mediu de competiție mai echilibrat și mai plăcut pentru toți jucătorii.

    Schimbări în evaluarea siguranței
    Până acum, jucătorii aveau nevoie de doar 10 curse finalizate pentru a-și calcula evaluarea de siguranță (SR). Cu toate acestea, cu următoarea actualizare, acest număr va fi crescut la 20. Această schimbare urmărește să pună un accent mai mare pe tendințele de curse pe termen lung ale fiecărui jucător. În esență, un concurent care a avut o cursă proastă din cele 20 va avea un impact redus asupra evaluării sale de siguranță, iar un jucător cu un SR scăzut care a avut o cursă curată din cele 20 va avea, de asemenea, un impact redus asupra ratingului său. Aceasta înseamnă că jucătorilor le va lua mai mult timp să-și îmbunătățească SR-ul. 
    În plus, actualizarea va introduce o pondere sporită acordată coliziunilor pentru a determina SR-ul. Acest lucru înseamnă că jucătorii cu multe penalități pentru coliziuni își vor vedea SR-ul scăzând mai repede decât înainte. Aceste modificări au fost gândite pentru a încuraja un comportament mai curat și mai respectuos pe pistă și pentru a descuraja incidentele care dăunează experienței de joc a celorlalți participanți.

    Adjustări în matchmaking
    O altă schimbare importantă adusă de această actualizare este ajustarea matchmaking-ului pentru a permite o grupare mai strânsă a jucătorilor cu evaluări de siguranță similare. Astfel, se dorește ca “șoferii rapizi și siguri” să fie grupați împreună, ceea ce ar trebui să conducă la o experiență multiplayer mai echilibrată și mai plăcută pentru toți cei implicați. Această îmbunătățire ar trebui să reducă frustrarea jucătorilor care întâmpină diferențe mari de abilități între participanții la cursele lor.

    Mai multe îmbunătățiri pe viitor
    Turnul 10 Studios nu se oprește aici în eforturile sale de a îmbunătăți Forza Motorsport. În lunile următoare, sunt planificate mai multe adiții și îmbunătățiri, printre care:

    Adăugarea de noi piese de curse.
    Implementarea unui radar de proximitate pentru mașini, pentru a preveni coliziunile nedorite.
    Lansarea unui mod de curse de anduranță.
    Suport pentru Logitech TrueForce.
    Introducerea unui mod de spectare pentru a permite jucătorilor să urmărească cursele altor participanți în timp real.
    Aceste schimbări arată angajamentul continuu al echipei Turnul 10 față de comunitatea Forza Motorsport și dorința lor de a oferi o experiență de joc cât mai plăcută și mai completă posibil. 

    Forza Motorsport este disponibil pentru Xbox Series X/S și PC, iar această actualizare este așteptată să fie lansată în această săptămână. Până atunci, fanii francizei pot să se bucure de cursele lor preferate și să se pregătească pentru noile schimbări care vin pe drum.

  5. OGUxZTdiY2JhYTlhMTExNjhhZDE3YWE4MA==.thumb.jpg

    SURSA

    Ce urmăreşte FSN prin folosirea violenţei, ţinând seama că şi fără ea ar fi avut şanse să iasă din alegeri ca partidul cel mai important? Explicaţia e una singură: Frontul vrea să reducă la tăcere opoziţia! Aceasta e grav. Aceasta echivalează cu o tentativă totalitară. Oare n-a spus domnul Ion Iliescu însuşi, recent, la Călăraşi, că democraţia poate exista şi într-o societate totalitară, cu condiţia să fie condusă de un om înţelept? Mai clar nici nu se poate. Iar dacă o fracţiune a poporului român este gata să se acomodeze cu acest concept antidemocratic, nu putem exclude o dramatic adâncire a dezbinării existente. Ieşit din alegeri viciate prin violenţă, după o campanie electorală faţă de care Statele Unite şi Marea Britanie au luat atitudini critice, e clar că Parlamentul viitor nu se va bucura de legitimitatea la care aspiră domnul Ion Iliescu. Prin abuzurile tolerate, Frontul Salvării Naţionale şi-a subminat de pe acum legitimitatea. Nu trebuie să fii, deci, perspicace spre a intui ce i se va întâmpla. Degradarea economiei şi contestarea valabilităţii unui Parlament ieşit din violenţă vor întări opoziţia extraparlamentară care încă de pe acum îngrijorează FSN mai mult decât o mărturiseşte. Rezultatul? O stare de instabilitate după alegeri, cel puţin la fel ca înainte”.

  6. a9cd98c4-27f0-4fae-9433-9eaf732dd765.jpg

    SURSA

    Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la Dinamo, a declarat că atacantul Cătălin Țîră (29 de ani) e cel mai talentat jucător alături de care a lucrat.

    Cei doi au colaborat la Dinamo, iar Burcă a insistat în vară ca atacantul să rămână la echipă. Țîră a plecat în cele din urmă în această iarnă de la echipa roș-albă, după ce Ovidiu fusese înlocuit de Zeljko Kopic.

    Ovidiu Burcă: „Cătălin Țîră, cel mai talentat jucător alături de care am lucrat

    „Am fost foarte atacat pentru decizia de a-l păstra pe Cătălin Țîră. Cred că e unul dintre jucătorii cei mai talentați, dacă nu cel mai talentat, alături de care am lucrat ca antrenor. Are un potențial enorm, dar neexploatat. 

    Aici îmi fac mea culpa, am crezut că ajung să schimb anumite lucruri, doar că ai nevoie de foarte mult timp să schimbi mentalitatea unui jucător care la 28-29 de ani n-are cifre foarte bune, n-a avut stabilitate pe unde a fost. Toți antrenorii care l-au văzut au zis «Cătălin Țîră, un talent imens!». 

    El a fost foarte implicat în vară, am văzut că a făcut schimbări, avea un salariu destul de mic, am zis că putem construi ceva interesant. Eram convins că pot să scot de la el ce n-au reușit alții. Dar nu i-am dat continuitate și cam asta a fost povestea”, a declarat Burcă, la Playsport.

  7. PTQ0MCZoYXNoPTEyNmViODk1NzI0YzA0YmM5Y2Y5YTA0YjIzMTVlMjQ4.thumb.jpg

    SURSA

    Daniel Vighi: „Ceea ce mă face să cred în existenţa, în continuare, a unei activităţi a Securităţii este tocmai coordonarea coerentă şi precis orientată a zvonurilor menite să discrediteze orice personalitate politică menită să-i ofere domnului Iliescu o alternativă la candidatura de preşedinte al ţării. Paradoxul este însă faptul că popularitatea zvonurilor este direct proporţională cu enorma lor minciună. Aşa cum a fost zvonul cum că domnul Ion Raţiu ar fi fost nici mai mult, nici mai puţin decât... ungur. Cum să arăţi fiecărui om în parte istoria familiei Raţiu şi ce au însemnat membrii ei în istoria naţională? Am auzit, la sat de astă dată, că Radu Câmpeanu şi-ar fi omorât sora ca să-i ia averea, îşi tiranizează fiul şi soţia şi, prin urmare, va nenoroci ţara. Am discutat de mai multe ori la redacţie cu oameni indignaţi pe mitinguri, pe partide, pe cei cărora nu le place să muncească şi se ţin doar de tulburarea ordinii publice. Le-am spus că aşa-i democraţia... Mai vioaie, mai dinamică. Asta nu înseamnă nimic rău. Dimpotrivă. Numai aşa se poate construi o lume nouă. Nu m-au înţeles. Au schimbat subiectul şi au trecut la partidele istorice, adevărată nenorocire venită pe capul ţării. De aici, s-a trecut la capitaliştii din afară, care vor să se instaleze la conducerea ţării. Când le-am risipit şi bănuiala asta, s-au repezit asupra doamnei Doina Cornea cu o furie inexplicabilă, mi-au spus că este amanta Regelui, că şi-a schimbat numele şi că, de fapt, este unguroaică. În toată această discuţie, nimic despre nomenclatura comunistă. Nimic din toate astea! Ci doar o sfântă mânie împotriva a tot ceea ce pozitiv ar putea democratiza ţara”. 

    • Like 1
  8. f20c67f4-157f-4c90-a706-609aab0e60dd.jpg

    SURSA

     

    U Cluj - FCSB 0-0. Dan Nistor, mijlocașul ardelenilor, a ratat un penalty în prima repriză, iar la finalul meciului a fost extrem de supărat.

    Târnovanu a ghicit colțul pe care a tras Nistor, mingea a rămas însă la mijlocaș, însă acesta a tras modest, în brațele portarului.

    Dan Nistor, la pământ după U Cluj - FCSB 

    Se mai întâmplă să ratezi, important e că nu am pierdut. Altă dată am dat gol, acum, asta este. Mi-aș fi dorit să marchez, cursul jocului era altul. E mai bun și acest punct decât nimic. Acasă nu prea reușit să câștigăm. A fost un joc de luptă, de uzură. 

    Rezultatul a fost echitabil, chiar dacă am rătat un penalty. Sunt supărat, nu cred că dorm în noaptea aceasta. Noi suntem o familie aici, dar e normal să ne mai certe Mister, asta fac antrenorii”, a declarat Nistor, la Prima Sport.

  9. YXNoPTYwMWY2MjYwMjQzZDc3ZmM5ZTIyOTQxZjM4YmRkMjJj.thumb.jpg

    SURSA

    „Cadrele militare din Ministerul Apărării Naţionale care, începând cu data de 16 decembrie 1989, s-au compromis, fiind părtaşe directe ale dictaturii ceauşiste, şi au încercat să compromită armata, să fie înlăturate”, cerea, într-o conferință de presă Nicolae Durac. Aceasta a fost prima conferinţă de presă a Comitetului de Acţiune pentru Democratizarea Armatei, pe scurt CADA. Avea loc pe 10 februarie 1990, la Timişoara. Grupul de ofiţeri avea un singur scop declarat: înlăturarea comuniştilor din armată, urmată de reforme democratice. Militarul care rosteşte mesajul este Nicolae Durac, la vremea aceea, căpitan într-o unitate militară din Timiş. „Să fie toţi înlocuiţi pentru că au acceptat mizerii, au acceptat ca armata să meargă la munci agricole, au acceptat să meargă la canal, la mină. Peste tot! Armata era Cenuşăreasa”, mai spunea Nicolae Durac. Iniţiativa ofiţerilor de la Timişoara s-a râspândit repede. Sute de ofiţeri au început să iasă în stradă şi să ceară democratizarea armatei. La Bucureşti, centrul manifestaţiilor era în Piaţa Victoriei.

    După patru zile de negocieri, militarii nemulţumiţi au fost primiţi în audienţă de viceprim-ministrul Gelu Voican Voiculescu. Se întâmpla pe 12 februarie 1990. 68 de ofiţeri din 26 de unităţi au participat la întâlnirea din sediul Guvernului. „Dumneavoastră doriţi o direcţie şi un mod în care armata să-şi desfăşoare în continuare.... armata, prin impunerea unui ministru pe care nu-l dorim, unei conduceri pe care a repetat-o? Este într-un sistem ceauşist cum n-a fost niciodată”, spunea atunci un ofițer. „Nu vrem să abordăm cu pumnul în masă problemele. Venim la dumneavoastră cu ultimul strigăt. În ceasul al doisprezecelea să rezolvăm această situaţie! Suntem în posesia unor date pe care şi Procuratura Militară le are la dispoziţie şi dumneavoastră, şi alţi domni. Pentru ţară o facem şi suntem convinşi de riscul la care ne expunem”, declara un alt ofițer. „Mă îndoiesc de stabilitate atunci când subordonaţii îşi contestă comandantul. Este un precedent care poate fi foarte grav într-o instituţie de tip militar. Odată creată această situaţie, cine ne oferă garanţia că ea nu se va mai repeta? Cum vă veţi simţi dumneavoastră, la subunităţile dvs., dacă cei din subordine vor lua acest exemplu şi vor încerca o formă de contestare?”, replica Gelu Voican Voiculescu.

  10. ce-scrie-presa-internationala-despre-calificarea-simonei-halep-in-finala-de-la-dubai-cu-cine-se-va-intalni_1_size6.jpg

     Sport.ro

     

    Simona Halep va incheia luna martie pe locul 2 WTA, indiferent daca va participa sau nu la Miami 
    Simona Halep are parte de o certitutinde in clasamentul WTA pentru luna martie. 

    Anularea turneului WTA de la Indian Wells din cauza coronavirusului aduce efecte pozitive pentru clasamentul Simonei Halep in debutul lunii martie.

    Dat fiind ca intrecerea nu va avea loc in acest an, jucatoarelor li vor scadea punctele obtinute anul trecut, cate 120 in cazul Simonei Halep si a liderului mondial, Ashleigh Barty si 215 pentru Karolina Pliskova, locul 3 WTA. 

  11. Joker_Surprise-MultiVersus-1.webp

    SURSA

    MultiVersus se apropie de relansare, iar Player First Games a dezvăluit în sfârșit primul personaj nou care se alătură listei. Datorită puterii de a rezolva ghicitori, Joker a fost dezvăluit oficial pentru joc.

    Începând cu 7 mai, pagina oficială de Twitter MultiVersus a invitat jucătorii să se alăture comunității Discord și să ajute la deblocarea unei casete misterioase. În următoarele 22 de ore, au fost oferite 10 ghicitori diferite, iar jucătorii au trimis răspunsuri potențiale până când încuietoarea a fost ruptă și râsete maniacale au răsunat din interior, oferind tuturor o primă privire la Joker din MultiVersus.

    Nu este o surpriză să-l vezi pe cel mai mare dușman al lui Batman și unul dintre cei mai populari răufăcători din toate mediile alăturându-se liniei MultiVersus, aducând o serie mare de trucuri jocului ca luptător din clasa Mage. În special, are o rangă puternic dăunătoare, un lansator de rachete încărcat și un set de proiectile cu tematică de card, care circulă între trei efecte unice atunci când sunt utilizate.

    Se pare că Joker este exprimat de Mark Hamill, ceea ce înseamnă că acesta ar putea fi ultimul joc pe care îl auzim pe Joker lui Hamill jucând cu Batmanul lui Kevin Conroy, după moartea acestuia din urmă în noiembrie 2022. 

    Această dezvăluire a urmat mult timp, deoarece Joker a apărut în mai multe mine de date pentru MultiVersus, datând de la primul său set de teste închise. Rapoarte care spuneau că personajul ar fi trebuit inițial să fie inclus în versiunea beta deschisă ca luptător DLC, doar pentru a fi împins în spatele altora precum Black Adam, de asemenea, au apărut ici și colo – deși valabilitatea lor încă nu este confirmată.

    Cu Joker, avem acum primul nostru personaj nou care va veni pe MultiVersus când va fi relansat pe 28 mai. Cofondatorul PFG și directorul de jocuri Tony Huynh a tachinat, de asemenea, că Joker este „dar începutul”, ceea ce înseamnă că ar trebui să primim și mai multe dezvăluiri în săptămânile următoare, pe măsură ce ne apropiem rapid de linia de sosire. 

     

  12. Hades-2.webp

    SURSA 

    Supergiant Games a făcut marele anunț că Hades 2 este acum disponibil în acces anticipat pentru PC prin Steam. Împreună cu această veste importantă, a fost lansat și un trailer nou, captivant, care dezvăluie tot conținutul la care se pot aștepta jucătorii. Iată ce trebuie să știți. Hades 2 ne poartă într-o nouă aventură fascinantă alături de Melinoë, Prințesa Lumii Subterane, care își propune să înfrunte Titanul Kronos. Echipată cu arme și vrăji corp la corp, Melinoë primește sprijinul Panteonului grecesc, cu vechi cunoscuți precum Zeus, Poseidon, Demeter, Afrodita și Artemis, dar și cu noi ajutoare, printre care Apollo și Hestia. 

    Accesul timpuriu la Hades 2 este acum disponibil, iar Supergiant Games a anunțat că acesta va fi disponibil „cel puțin până la sfârșitul anului 2024”. Cu toate acestea, nu a fost stabilită încă o dată exactă pentru finalizarea accesului anticipat. Versiunea completă promite un set mai amplu și rafinat de funcții și conținut, inclusiv Realizări Steam și un final autentic. Urmează să aflăm mai multe detalii despre actualizările viitoare în curând

     

    • Like 1
  13. Jmg9NDQwJmhhc2g9MDQ3ZjFjNzQwMTJjYjYyNjczMDJkOGRiNWQxYzI3NDY=.thumb.jpg

    SURSA  

    Quote

    Ianuarie 1990. Liberalii şi tărăniştii consideră că FSN nu mai poate guverna de unul singur. Frontul, creat la 22 decembrie 1989, promisese să funcţioneze ca organism neutru până la alegeri. Dar transformarea sa în partid politic dezechilibrează profund scena politică. Negocierile cele mai importante se poartă pe 28 ianuarie, sub presiunea unei mari manifestaţii anti-comuniste. Preşedintele de atunci, Ion Iliescu, afirmă că Frontul Salvării Naţionale ar fi împărţit oricum puterea cu primele 30 de partide nou create şi că nu era nevoie de proteste de stradă. Membrii partidelor istorice au o versiune diferită asupra evenimentelor „Revoluţia a fost profund anticomunistă, iar faptul că puterea a fost luată de comunişti, comunişti legaţi prin toată fiinţa lor de Partidul Comunist, chestia asta nu era de acceptat. Istoria a fost rezultatul unei interacţiuni între cele două. Nici Iliescu nu a putut să-şi ducă până la capăt planurile şi din păcate nici noi nu am fost suficient de determinaţi şi de puternici ca să le aplicăm pe ale noastre. Dar dacă ar fi fost după Iliescu, ar fi fost şi mai rău. Dacă nu avea Opoziţie, Iliescu făcea probabil un fel de Belarus actual...un fel de Lukaşenko”, spune Anca Cernea, membru al PNȚ-CD. Călin Popescu-Tăriceanu spune că intenţiile nedemocratice ale liderilor Frontului au fost vizibile chiar prin modul de organizare al CPUN. „Cu toate că în discuţia iniţială noi am vorbit despre o reprezentare egală a tuturor partidelor existente şi participante la masa rotundă de atunci în viitorul CPUN, la şedinţa următoare decizia care a prevalat şi care a fost impusă a fost următoarea: FSN să deţină 50% şi toate celalalte partide să aibă un număr egal de reprezentanţi care asigurau cei 50%”, a explicat Călin Popescu-Tăriceanu

    Explicațiile lui Ion Iliescu

    Ion Iliescu neagă însă că la baza deciziei de a-şi rezerva 50% din CPUN ar fi stat dorinţa sa de putere. „Partea leului revenea FSN pentru că el a fost creaţia Revoluţiei din decembrie, a fost structura care a apărut ca urmare a acestei ridicări de mase populare care a propulsat această structură. Deci venea FSN ca partid cu această autoritate că venea din Revoluţie, nu altceva, i-a dat această predominanţă”, spune Ion Iliescu. Dezbaterile din Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, deşi au durat numai trei luni, au marcat începuturile democraţiei româneşti. Discuţiile acestui Legislativ de tranziţie, transmise în direct de TVR, se prelungeau deseori până după miezul nopţii. Erau mai urmărite decât emisiunile de divertisment. „Exista și o glumă: Iar nu am putut să dorm din cauza ăstora. Luările de cuvânt erau libere, nimeni nu le limita în nici un fel. Păi, dacă lua Mircea Dinescu cuvântul, credeți că o jumătate de oră putea să îl mai oprească cineva? Şi dacă prin ceea ce spunea trebuia să primească un răspuns de la Sergiu Cunescu îl putea opri cineva? Era un dialog atât de deschis, atât de liber, atât de spontan, cum nu vă puteţi imagina!”, își amintește Cazimir Ionescu, vicepreședinte al CPUN în 1990. Ştefan Cazimir, preşedinte al Partidului Liber Schimbist, a avut în CPUN rolul de observator. Partidul său, alături de alte 60, fusese înfiinţat după stabilirea componenţei acestui Parlament provizoriu. Mersul dezbaterilor din CPUN i-a confirmat decizia de a-şi plasa partidul sub patronajul lui Caragiale. „O frază de pildă, mi-am notat-o în carnet: "Acţiunea de înfiinţare a sindicatelor libere a scăpat de sub control". Eeee...vă daţi seama. După ce am intrat în Parlament, după 20 mai, am fost întrebat dacă Partidul Liber Schimbist militează pentru menţinerea în actualitate a lui Caragiale. Răspunsul a fost următorul: Partidul Liber Schimbist militează, dimpotrivă, pentru reducerea actualităţii lui Caragiale. Pentru menţinerea lui în actualitate militează alte forţe politice”, spune Ștefan Cazimir.

  14. Jmhhc2g9ZmMwNjNjNGJkMmExZDViYjcxMjNmOTU0ZDMyY2YxOGU=.thumb.jpg

    SURSA

     

    Victor Pițurcă (64 de ani), câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua și una dintre legendele clubului din Ghencea, e sigur că proiectul Armatei va atrage tot mai mulți fani ”roș-albaștri”.

    Victor Pițurcă, tranșant: ”Steaua e numai una!”

    Fostul selecționer al naționalei spune că Steaua e numai una și va ajunge sus, acolo unde ar trebui să fie. 

    Steaua e numai una! E în Ghencea, revine ușor, ușor și veți vedea, stați liniștiți. Va veni acolo unde îi este locul. Nu e încă un proiect foarte serios, dar cu siguranță va fi, mai ales când vor promova în Liga 2. Deja trebuie să venim la nivel de profesionism și va fi altceva.

    Acum nici eu nu știu ce se întâmplă, ce își dorește Ministerul. Da, trebuie să dea echipa obligatoriu, să fie preluată 51% de un alt investitor, de un alt fond de investiții”, a zis Pițurcă, la emisiunea Fotbal Club.

    Victor Pițurcă, despre brandul Steaua

    ”Piți” a adăugat însă că viitorul grupării din Ghencea depinde enorm de conducătorii proiectului și de atitudinea lor în viitorul apropiat.

    ”Toate condițiile sunt deja puse la dispoziție la Steaua, există acel complex, stadion nou. Brandul Steaua există și veți vedea că va reveni în prim plan, dar depinde de oamenii care conduc acest proiect și ce își doresc ei”, a explicat omul care a cucerit un titlu cu Steaua, ca antrenor, în 2001.

    Ca jucător, Pițurcă a evoluat pentru Steaua între 1983 și 1989. A câștigat cinci titluri cu formația din Ghencea, patru cupe, CCE, precum și Supercupa Europei.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate