Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 26.04.2024 în toate secțiunile

  1. Numa: Jhonatello Vârstă: 28 Judet :Vrancea
    3 puncte
  2. https://imgur.com/a/LQeUThg Nume : George Bogdan Varsta : 31 Oras : Craiova
    3 puncte
  3. Aprob. Si de la mine ai !
    2 puncte
  4. sursa Universitatea Craiova a fost învinsă de CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Daniel Bîrligea (71) la trei minute de la reluare, după o pasă a lui Panagiotis Tachtsidis, care a profitat de apatia defensive craiovene şi a salvat o minge care ieşea în aut de poartă. Oaspeţii şi-au creat numeroase ocazii de gol, dar Universitatea putea obţine egalul, însă finlandezul Pyry Soiri a reluat cu capul din 6 metri în portarul Răzvan Sava (88). Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria fostului portar Florin Oprea, care a obţinut primul titlu din istoria clubului craiovean. Lovitura de start a meciului a fost dată de fostul preşedinte al Universităţii, Marcel Popescu. Aceasta a fost prima înfrângere a lui Constantin Gâlcă din postura de antrenor al Universităţii, după un debut victorios, 3-1 cu Sepsi OSK, etapa trecută. Universitatea a pierdut al treilea său meci consecutiv acasă, după cele cu Farul Constanţa (1-2, în Superligă) şi Oţelul Galaţi (0-1, în Cupa României).
    2 puncte
  5. Tu ai ceva cu mine bro,nu era intenționat în lm doar voiam sa trec în el cu ctrl credeam ca merge,ce e asa de greu și dacă eram doar eu cu omu ala pe sv ce voiai sa fac,dacă ai ceva personal cu mine spune mi),tu ce făceai în locul meu la ora aia eram doar eu cu persoana respectiva și tu spect cu Thoda,de ce nu jucați și stai spec pt ore?
    2 puncte
  6. 2 puncte
  7. I'm gonna say Pro, but just helper, until you have steam. You will have access to kick, slay, and gag, not for ban tho.
    2 puncte
  8. 1. Adminul se foloseste pentru a mentine ordinea pe server si pentru a modera jocul. 2. Adminii sunt obligati sa invete toate comenzile. Acestea sunt afisate prin comenzile amx_help, amx_help 11, amx_help 21 .... amx_help 51 etc. in consola. 3. Fiecare admin este rugat sa respecte toti jucatorii indiferent de ce atitudine au acestia. (se aplica comenzi de gag, kick sau chiar ban, dupa caz...) 4. Adminii cu grade mai mari nu au dreptul de a-i critica pe cei noi, din contra, trebuie sa ofere sprijin la nevoie. 5. Adminii sunt obligati sa raspunda cererilor unban / reclamatiilor in termen de 48 h. 6. In cazul in care un jucator foloseste limbaj vulgar, folositi comanda amx_gag nume / amx_ungag nume. (nu uitati sa il scoateti deoarece comanda nu este pe durata) 7. Pentru banurile permanente se pastreaza un demo timp de cel putin 3 zile. Acesta se realizeaza prin comanda "record nume-player.dem" , in consola, urmata de comanda "stop". Demo-ul se regaseste in folderul cstrike, acolo unde aveti instalat CS-ul. (multi stiti asta dar e datoria mea sa reamintesc) 8. Daca un codat s-a deconectat inainte de a primi ban, utilizati comanda amx_last si banati ip-ul acestuia (amx_addban ip durata) 9. Pentru a transfera un jucator folositi comanda amx_teammenu (aveti aici si un mic ghid: https://postimg.cc/WFcy9Pnp ) 10. Hartile se vor schimba in ultimele 5 minute de joc numai prin comanda amx_votemapmenu, de unde se vor alege minim 2 harti pentru votare. (a se lua in considerare si comanda /harti, pentru a evita schimbarea repetitiva, vizualizand ultimele 5 harti jucate) 11. Jucatorii care sunt AFK vor primi kick doar cand serverul este full sau doar cand acestia au lag foarte mare (> 250 ms) 12. Si cel mai important: parola de acces nu se furnizeaza altor persoane. Dupa cum se observa, nu am specificat consecintele care apar in urma incalcarii acestor reguli, pentru ca ma astept sa ne intelegem cum trebuie. Totodata, tin sa va reamintesc ca absolut nimeni de aici nu este de neinlocuit, asa ca nu trebuie sa folosim adminul ca pe islaz.
    2 puncte
  9. Anul Aparitiei : 2011–2019 Gen : drama/comedie Sursa : aici Parere personala : 8/10 Trailer:
    1 punct
  10. Numele tău : Marius Vârsta ta : 27 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Activitate, implicare Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu tot ce voi putea, mai mult ca ultima data . Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : - Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): Nu mergem la vot. UniqueID : QnO6FR4N0ttphTSl8uHvngpmgSs=
    1 punct
  11. Boss nu te mai baga in seama atâta ,de unde știi tu că noi vom zice că nu îi pregătit sau că nu are experiență, poate el știe destul de bine comenzile și + nu ai voie sa comentezi aici doar admini au voie atât
    1 punct
  12. sursa Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că plănuieşte să efectueze o vizită în China în cursul lunii mai, o călătorie care va avea loc cel mai probabil după ceremonia de învestitură programată pentru 7 mai, în timp ce Occidentul manifestă îngrijorare în legătură cu parteneriatul din ce în ce mai puternic între cele două ţări, relatează AFP şi EFE. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat joi, la conferinţa sa de presă obişnuită, că detaliile acestei vizite vor fi anunţate la unison cu partea chineză. Putin, care a modificat Constituţia în 2020 pentru a rămâne la Kremlin, va fi învestit pe 7 mai în funcţia de preşedinte pentru un al cincilea mandat de şase ani. Aceasta va fi prima vizită a lui Putin în străinătate de la realegerea sa în martie, în timp ce din martie 2023 preşedintele rus face obiectul unui mandat de arestare din partea Curţii Penale Internaţionale pentru "deportarea" de copii ucraineni. Liderul rus a călătorit ultima dată în China în octombrie 2023, după o vizită în Rusia a omologului său chinez Xi Jinping în martie acelaşi an. Şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov s-a deplasat la începutul lunii aprilie în China pentru o vizită oficială, în cadrul căreia preşedintele chinez Xi Jinping a promis că va consolida cooperarea cu Moscova, spre marea nemulţumirea a occidentalilor, care încearcă de mai multe luni să exercite presiuni asupra Beijingului. Beijingul şi Moscova şi-au intensificat cooperarea economică, diplomatică şi militară în ultimii ani , iar "parteneriatul lor strategic" s-a consolidat după ofensiva în Ucraina lansată de Kremlin la 24 februarie 2022. Putin a semnat un acord de parteneriat "fără limite" cu preşedintele chinez Xi Jinping în februarie 2022, cu mai puţin de trei săptămâni înainte de a-şi trimite trupele în Ucraina.
    1 punct
  13. Pro , iti dau o sansa poate te vei schimba cand vei lua admin
    1 punct
  14. Contra , esti un copil foarte incapatanat si imatur si cu un comportament neadecvat , am sa las o mica parte din ce sa intamplat azi lasam pe urma limbajul vulgar dus la extrem spre norocul tau nu sa salvat snapshot , in fine urmeaza cateva atentionari chiar azi intamplate incepem cu asta https://imgur.com/a/XYj0Qy3 te atentionez ca deja e a 2 a oara cand intri in laser intentionat ma iei in ras cu un raspuns : da nu? ; file:///C:/Users/Utilizator/Desktop/cs1.6.dovezi/tabaklimbaj.jpg nu stiu dece se salveaza asa pe imgur dar in fine continuam cu un limbaj vulgar. Esti in vederea mea de ceva timp datorita trecutului tau cu sanctionarile , Parerea mea este ca trebuie sa te focusezi mai mult pe comportament si limbaj apoi sa revi cu o noua cerere peste 2 saptamani. Edit: Ca bonus am 2 videoclipuri cu tine cum faci farm. Primu https://streamable.com/bsf5hb / https://streamable.com/fjpppa .Nu stiu dece se vede in lag doar la filmarile pe cs se vede in lag o sa incerc sa caut alt program de filmat dar nu asta conteaza. Ce conteaza este cele 2 poze si cele 2 filmulete. Spor! Edit 2: Am dovezile salvate oricum in caz ca nu merg cele prezentate mai sus.
    1 punct
  15. Accepted Helper ! send me PM username and password for admin ! T/c
    1 punct
  16. PRO -succes , învața comenzile fii mai activ și fără maturi
    1 punct
  17. SURSA George Pușcaș (28 de ani) a suferit o accidentare destul de serioasă în urmă cu câteva zile. Atacantul a evoluat în acest sezon 13 partide pentru Bari, marcând de patru ori, cea mai recentă reușită, a doua consecutivă pentru el, fiind cea din penalty din meciul de pe teren propriu, cu Pisa, din etapa a 34-a din Serie B. După ce a transformat un penalty în meciul cu Pisa, scor 1-1, George Pușcaș s-a lovit la mână, iar presa din Italia a anunțat că internaționalul român a fost operat la deget și va fi indisponibil pentru o săptămână, apoi va putea să-și reia activitatea cu o proteză specială. George Pușcaș a început să înscrie în Serie B Jurnaliștii italieni nu s-au ferit să laude evoluția atacantului român din ultima etapă, pentru care a primit nota 6,5, cea mai mare din echipa sa. "În prima jumătate de oră, fotbalistul nu a fost la fel de combativ ca în săptămânile precedente, iar publicului nu i-a plăcut deloc. Până în punctul în care Di Cesare a ridicat vocea de mai multe ori. Apoi are flerul unui mare jucător și, după scurt timp, scoate mingea din poartă în urma unui penalty transformat. Acea minge poziționată cu personalitate a cântărit o tonă, cu atât mai mult cu cât a durat aproape patru minute între fluier și lovitură, efectiv", au scris cei de la Tutttomercatoweb.
    1 punct
  18. ;========= Knife Maps ========= 35hp_32 35hp_castle_mx 35hp_last_snow 35hp_mixarena_v2 35hp_2 ;========== AWp Maps ========== awp_botosani awp_bucuresti awp_bycastor32 awp_garden awp_india2 awp_metro awp_snowfun2 ;========== Hostage Maps ========== cs_alpin cs_assault_1337 cs_assault_december cs_assault_hotel cs_deagle5 cs_estate32 cs_italy32 cs_militia_32 cs_office_2017 ;========== CSSource Maps ========== css_cache css_dust2 css_inferno css_kabul2 css_mirage css_overpass ;========== Bomb Maps ========== de_abaddon de_alexandra de_algeria de_amr de_aztec de_barcelona de_bretonia de_cbble de_chateau de_christmas de_cliff de_cocaine de_dust de_dust2002 de_dust2 de_dust2_2006 de_dust2_2009 de_dust2_snow de_dust2_xmas de_dust4ever de_dustyaztec de_dustycache de_fatalzone_winter de_inferno2se de_inferno de_inferno_snow de_industro de_irak2 de_kabul_32 de_mjolby6 de_mirage_32 de_nuked de_nuke_rarea de_pglzone de_prodigy32 de_rats_32 de_rats_1337 de_romania2012 de_severe de_sunny32 de_train32 de_train_2006 de_tuscan32 de_westwood de_westwood_big de_winteraztec de_xmasdust de_zook
    1 punct
  19. Anul Aparitiei : 2015–2019 Gen : drama/thriller Sursa : aici Parere personala : 9/10 Trailer:
    1 punct
  20. sursa:aici Google Maps a anunțat lansarea unor noi funcții, în timp util pentru Ziua Pământului, pentru a simplifica accesul la informații despre stațiile de încărcare ale mașinilor electrice (EV). Cu aceste actualizări, poți găsi informații specifice despre locația încărcătoarelor EV, să-ți planifici oprirea pentru încărcare și multe altele. Noile caracteristici Google Maps Una dintre caracteristicile principale ale actualizării este introducerea rezumatelor generate de AI în Google Maps, care oferă descrieri detaliate ale punctelor unde se află încărcătoare EV, bazate pe opiniile utilizatorilor. Aceste rezumate sunt generate în funcție de informațiile utile din recenziile utilizatorilor și te ajută să găsești încărcătoarele dorite, chiar și în locuri precum parcările subterane sau clădiri cu mai multe niveluri. Google Maps va afișa acum pe hartă încărcătoarele apropiate din mașină pentru cei care sunt deja în mișcare. Informațiile despre disponibilitatea în timp real a porturilor și viteza de încărcare vor fi disponibile pentru a ajuta șoferii să găsească cel mai potrivit încărcător în timpul deplasărilor. Pentru cei care își planifică deplasările, Maps va sugera opriri pentru încărcare și va oferi o estimare a consumului de energie pentru călătoriile cu mai multe opriri. Aceste sugestii vor fi personalizate în funcție de nivelul de încărcare al bateriei și vor ajuta la planificarea eficientă a rutelor. Pe lângă aceste actualizări, Google Maps va permite utilizatorilor să găsească hoteluri care oferă încărcare pentru mașini electrice (EV) la fața locului, cu ajutorul unui filtru dedicat pe platforma Google Travel. Deși începutul anunțului sugerează că opțiunile (rezumate generate de AI, informațiile despre disponibilitatea în timp real a porturilor și viteza de încărcare și sugestiile de opriri pentru încărcare) vor fi disponibile din 22 aprilie, de fapt acestea sunt anunțate pentru următoarele luni. Anunțul vine în contextul în care Asociația Europeană a Producătorilor de Automobile (ACEA) a anunțat că în martie 2024, în Europa, vânzările de mașini electrice (BEV) au înregistrat o scădere de 11,3%, ajungând la o cotă de piață de 13%.
    1 punct
  21. Nume: Popa Bughiamin Varsta: 14 Judet: Ilfov
    1 punct
  22. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  23. Nu scapati de mine :))) !!! Număr: Ana-Maria Varsta: 22 Oras : Vaslui
    1 punct
  24. Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS!
    1 punct
  25. Topic inactiv + lipsă interes. Topic !
    1 punct
  26. Topic inactiv + lipsă interes. Topic !
    1 punct
  27. Topic inactiv + lipsă interes. Topic !
    1 punct
  28. Salut și bine ai venit pe comunitatea LeagueCS România! Îți urăm ședere plăcută!
    1 punct
  29. 1 punct
  30. https://www.youtube.com/watch?v=nvCALpHMB0k&ab_channel=CDeepMusic
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate