PoSeDaTuL Postat Februarie 20, 2020 Postat Februarie 20, 2020 După atâtea săptămâni de inactivitate, astăzi am apucat să termin un interviu. Haideți să îl cunoaștem pe @ArisTide PoSeDaTuL: Salutare Tinere ! Iti multumesc ca mi-ai acceptat invitația la acest interviu ! ArisTide: Salutare ! PoSeDaTuL: Care este numele tău, câți ani ai și de unde esti? ArisTide: Alexandru ,30 de ani Constanta! PoSeDaTuL: Ce lucrezi? ArisTide: : Ship Yard Constructons( Domeniul naval ) PoSeDaTuL:Frumos, se aude de încă un Titanic? ) ArisTide: Se aud mai multe ; construim vapoare /platforme /eoliene !! PoSeDaTuL:Cand erai mic, ce doreai să devii? ArisTide: Fotbalist ..am esuat /apoi pictor insa mi-am pierdut rabdarea acum vreau sa devin bogat insa trebuie sa bag munca ! PoSeDaTuL:Ce copilărie ai avut? Cu ce trăznăi? ArisTide: Una plina de ploi si vant ! PoSeDaTuL: Care sunt pasiunile tale? ArisTide: Fotografia ! PoSeDaTuL:Care este mâncarea ta preferata? ArisTide: In general mancarea buna !! de preferat pastele ! PoSeDaTuL:Unde ti-ai dorii sa mergi pentru o perioada lungă de timp? De ce? ArisTide: Puntacana/republica dominicana - loc linistit lin de soare si viata ! PoSeDaTuL:Având in vedere că ai o vârstă așa frumoasă, nu se aude de o nuntă ceva? ArisTide: De la anul vedem...cred ca buna intelegere dintre doi oameni mentin, nu o relatie si nu acele hartii !! PoSeDaTuL:Deci să ințeleg că nu ești singur, prezinnt-o pe viitoarea nevastă ArisTide: Pai ne cunoastem de 16 ani , m-a ajutat sa ma ridic din cele mai adanci "gropi" , a trecut prin toate relele pentru ca a ales sa imi fie alaturi. Este un suflet minunat si din aceasta cauza ii sunt dedicat ei si fericirii ei ! Numele ei este Florentina PoSeDaTuL:Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? ArisTide: Clasicele - gladiator / troia / s.a ; moderne seriale - black list/peaky blinders / s.a PoSeDaTuL:Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? ArisTide: Ambitios /orgolios /incapatanat / sufletist /rasist ...etc...de neinteles !! PoSeDaTuL:Cum decurge o zi din viata ta? ArisTide: Pai momentan ...ziua dorm ,noaptea lucrez /acasa in vacanta - ma trezesc la 8 beau cafeaua - plimbari /adunari la remi si filme , seara in intimitatea familiei si...cam atat ! Acum o să incepem cu cateva intrebari legate de forumul nostru LeagueCs PoSeDaTuL:De ce ai ales comunitatea aceasta? ArisTide: Pai am ales comunitatea pe 9 iulie 2018 , cand am redeschis server de cs / am revenit acum 3/4 luni deaorece am gasit-o total schimbata si pusa la punct ! PoSeDaTuL: Ce parere ai despre administratia comunitatii? ArisTide: Pot spune ca totul merge foarte bine , raspunsurile se acorda rapid ; pe scurt Punctualitatea este la ordinea zilei ! PoSeDaTuL:Poti enumera 5 membrii din STAFF ce iti sunt ”prieteni” (amici)? Si sa ne spui, de ce i-ai ales pe acestia? ArisTide: Nu pot face acest lucru deoarece , nu prea am avut timpul necesar sa cunosc membrii stafului indeajuns de bine , poate doar pe Adi care ma ajutat cu serverul si pe Nervoasa care a fost mereu prompta la cererile mele ! PoSeDaTuL:Ce trebuie schimbat comunitatii? Atat Forumul cat si TS-ului? ArisTide: Nimic ,cred ca totul este asa cum ar trebui sa fie ! PoSeDaTuL:Ce părere ai despre acest interviu? ArisTide: Foarte bune intrebarile !! PoSeDaTuL: Iti multumesc că mi-ai dat de lucru pentru interviuri ) Îți doresc o după-masă frumoasă ArisTide: Si eu iti multumesc ,te salut numaide bine !! Acesta a fost interviul PoSeDaTuL - ArisTide Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" PS: Dacă dorești un interviu, Nu ezita să mă cauți pe FORUM sau TS.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.