konguy Postat Ieri la 08:06 Postat Ieri la 08:06 (editat) [1]. Nume: Raul [2]. Nick server:konguy [3]. Varsta:18 [4]. LeveL:19 [5]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/konguy/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?:zmfoda [7]. De ce doresti admin?:La ajutarea cresterii serverului si corectarea greselilor unor playeri incepatori atat si la atentia catre cei ce incalca regulile !!! Editat Ieri la 11:24 de skaraotki Citează
konguy Postat Ieri la 11:10 Autor Postat Ieri la 11:10 Acum 15 minute, a1ex07 a spus: Contra , Not enough hours! I have 136 hours bro Citează
NAWLUA Postat Ieri la 11:31 Postat Ieri la 11:31 pro ur a good person never seen u breaking rules 1 Citează
bursucX Postat Ieri la 12:06 Postat Ieri la 12:06 Nu te am văzut încălcând regulamentul asa ca îți dau pro 1 1 Citează
pere Postat Ieri la 12:26 Postat Ieri la 12:26 (editat) Pro, activ si nu incalci regulile Editat Ieri la 12:26 de pere 1 1 Citează
zuky Postat Ieri la 13:27 Postat Ieri la 13:27 CONTRA,activitatea ta in ultima luna este foarte slaba,toata lumea vine cu orele jucate pe o perioada de un an,jucati o saptamana sa para ca sunteti activi si faceti cerere de helperi,nu mi se pare ok,regleza-ti activitatea in uatoarele 2 saptamani. Chiar daca nu incalci regulile activitatea pe sv. este foarte importanta! Succes! 1 Citează
LCS PREMIUM SicraN Postat 5 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 5 ore în urmă Nu prea te-am vazut pe server si din ce vad din gametracker, nu prea ai intrat pe server decat in ultima saptamana. Contra. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.