Vilcu. Postat 22 ore în urmă Postat 22 ore în urmă (editat) [1]. Nume: Stefan [2]. Nick server: Vilcu. [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 15 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Vilcu./zm.leaguecs.ro:27015/ / [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: As dorii sa intru in staff pentru ca sunt activ si pe zi si seara dupa 12 , doresc sa le ofer jucatorilor de pe sever un joc mai frumos fara oameni care incalc regulile . Am mai jucat si inainte doar ca am avut o mica pauza , iar acum m am reapucat din nou . Editat 10 ore în urmă de Vilcu. Citează
NAWLUA Postat 20 ore în urmă Postat 20 ore în urmă pro but increase ur activity ur last 30 days activity to much low 1 Citează
a1ex07 Postat 19 ore în urmă Postat 19 ore în urmă (editat) Contra , nu ai 50 de ore pe server Editat 11 ore în urmă de a1ex07 Citează
zuky Postat 16 ore în urmă Postat 16 ore în urmă CONTRA te ai cam grabit cu cererea asta,eu unu nici nu stiu cine esti,e prima data cand iti vad numele si din cate am observat joci de 16 zilele pe server,parerea mea este ca ar trebuii sa mai astept 2 saptamani sa faci mai multa activitate!succes 1 Citează
zennik Postat 11 ore în urmă Postat 11 ore în urmă (editat) Pro , succes Editat 9 ore în urmă de zennik 1 Citează
skaraotki Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă (editat) Mai pune o data linku de la gametracker actualizat Editat 10 ore în urmă de skaraotki 1 Citează
bursucX Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă (editat) Nu te am văzut încălcând regulamentul asa ca îți pro Editat 8 ore în urmă de bursucX 1 Citează
Maz1mo Postat 9 ore în urmă Postat 9 ore în urmă 10 hours ago, a1ex07 said: Contra , nu ai 50 de ore pe server a1ex don't reply more on topics, you was removed from staff for inactivity. Check discord immediately! Citează
Maz1mo Postat 8 ore în urmă Postat 8 ore în urmă It's true that you have a medium activity; but is true too that i saw you making reclaims other for break rules, i didn't saw you breaking the rules, and you meet with the minimum requeriments. Pro. 1 Citează
SeMaKKa28 Postat 7 ore în urmă Postat 7 ore în urmă Contra , esti tare in gura mereu pe servar cu toti jucatorii 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.