Vilcu. Postat 11 ore în urmă Postat 11 ore în urmă [1]. Nume: Stefan [2]. Nick server: Vilcu. [3]. Varsta: 18 [4]. LeveL: 15 [5]. Ore jucate [Apasa aici]: https://www.gametracker.com/player/Vilcu./zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit regulamentul?: zmfoda [7]. De ce doresti admin?: As dorii sa intru in staff pentru ca sunt activ si pe zi si seara dupa 12 , doresc sa le ofer jucatorilor de pe sever un joc mai frumos fara oameni care incalc regulile . Am mai jucat si inainte doar ca am avut o mica pauza , iar acum m am reapucat din nou . Citează
NAWLUA Postat 9 ore în urmă Postat 9 ore în urmă pro but increase ur activity ur last 30 days activity to much low Citează
zuky Postat 5 ore în urmă Postat 5 ore în urmă CONTRA te ai cam grabit cu cererea asta,eu unu nici nu stiu cine esti,e prima data cand iti vad numele si din cate am observat joci de 16 zilele pe server,parerea mea este ca ar trebuii sa mai astept 2 saptamani sa faci mai multa activitate!succes Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.