SmoKey Postat Ieri la 17:32 Postat Ieri la 17:32 (editat) Numele tău :Florin Alexandru Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Stiu multi numai trebuie sa zic eu Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu ce am ajutat si pana acum Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @jEko@Astarotth diliii mei . Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):PRIMĂVARA2025LCS UniqueID :1OfRiihq67k19MH0tBA9jJju92E= Editat Ieri la 18:37 de Daimond Kane 1
.Alexander Postat Ieri la 17:40 Postat Ieri la 17:40 Oh, domnul SmoKey, bine ai revenit! Am colaborat destul de bine cu tine în trecut și mi-ar face plăcere să te reîntorci! Din partea mea, aveți un
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat Ieri la 17:42 Global-Moderators Postat Ieri la 17:42 succes frate
LCS PREMIUM hallen♥ Postat Ieri la 17:48 LCS PREMIUM Postat Ieri la 17:48 Pro, mi se pare că te cunosc de undeva tho
Administrator Luxie Postat Ieri la 18:03 Administrator Postat Ieri la 18:03 Din cate vad ai mai fost in staff, si ai facut treaba buna. Un si de la mine. 1
Daimond Kane Postat Ieri la 18:36 Postat Ieri la 18:36 Te rog să mă contactezi pe mine sau pe orice alt LCS - Support TS3 pentru a-ți putea acorda gradul și a-ți face instructajul. Mult succes în activitate!
Postări Recomandate