SmoKey Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă (editat) Numele tău :Florin Alexandru Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Stiu multi numai trebuie sa zic eu Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu ce am ajutat si pana acum Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @jEko@Astarotth diliii mei . Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):PRIMĂVARA2025LCS UniqueID :1OfRiihq67k19MH0tBA9jJju92E= Editat 20 ore în urmă de Daimond Kane 1
.Alexander Postat 21 ore în urmă Postat 21 ore în urmă Oh, domnul SmoKey, bine ai revenit! Am colaborat destul de bine cu tine în trecut și mi-ar face plăcere să te reîntorci! Din partea mea, aveți un
Global-Moderators PlayZeeK. # GFX Postat 21 ore în urmă Global-Moderators Postat 21 ore în urmă succes frate
LCS PREMIUM hallen♥ Postat 21 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 21 ore în urmă Pro, mi se pare că te cunosc de undeva tho
Administrator Luxie Postat 21 ore în urmă Administrator Postat 21 ore în urmă Din cate vad ai mai fost in staff, si ai facut treaba buna. Un si de la mine. 1
Daimond Kane Postat 20 ore în urmă Postat 20 ore în urmă Te rog să mă contactezi pe mine sau pe orice alt LCS - Support TS3 pentru a-ți putea acorda gradul și a-ți face instructajul. Mult succes în activitate!
Postări Recomandate