SmoKey Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 (editat) Numele tău :Florin Alexandru Vârsta ta : 26 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Stiu multi numai trebuie sa zic eu Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : cu ce am ajutat si pana acum Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @jEko@Astarotth diliii mei . Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie):PRIMĂVARA2025LCS UniqueID :1OfRiihq67k19MH0tBA9jJju92E= Editat Aprilie 28 de Daimond Kane 1
Global-Moderators Alexander. Postat Aprilie 28 Global-Moderators Postat Aprilie 28 Oh, domnul SmoKey, bine ai revenit! Am colaborat destul de bine cu tine în trecut și mi-ar face plăcere să te reîntorci! Din partea mea, aveți un
LCS PREMIUM hallen♥ Postat Aprilie 28 LCS PREMIUM Postat Aprilie 28 Pro, mi se pare că te cunosc de undeva tho
Administrator Luxie Postat Aprilie 28 Administrator Postat Aprilie 28 Din cate vad ai mai fost in staff, si ai facut treaba buna. Un si de la mine. 1
Daimond Kane Postat Aprilie 28 Postat Aprilie 28 Te rog să mă contactezi pe mine sau pe orice alt LCS - Support TS3 pentru a-ți putea acorda gradul și a-ți face instructajul. Mult succes în activitate!
Postări Recomandate