.Alexander Postat Ieri la 17:20 Postat Ieri la 17:20 Numele tău : Alexander. Vârsta ta : 21 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Este o întrebare foarte bună, dar aș putea începe cu informațiile oferite noilor playeri pe teamspeak, pe partea de canale, scripting și detalii legate de forum. Pe de o altă parte, am ajutat la buna gestionare a asitenței tehnice, iar când erau mulți, pe canalul de asistență tehnică mai interveneam și eu, fiindcă unde sunt mulți puterea crește. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Bineînțeles, mă pot implica în continuare în gestionarea noilor playeri pe serverul de teamspeak, menținerea unui cadru plăcut, liniștit și ambiental pe server și bineînțeles să facem dreptate când e cineva nedreptățit. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Ion Iliescu @devylinn @ Leaguecs@PlayZeeK. # GFX Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMĂVARA2025LCS UniqueID : 4k3SkeDbHz+p7dLOApmqFsoOf6I= 2
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Ieri la 17:22 Administrator Postat Ieri la 17:22 Pro!! Asteptam si cererea asta 1
Administrator RĂDUCU Postat Ieri la 17:53 Administrator Postat Ieri la 17:53 Te rog sa mă contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a-ți putea acorda gradul.
Postări Recomandate