Asistență Tehnică TS3 Moroilo. Postat 17 ore în urmă Asistență Tehnică TS3 Postat 17 ore în urmă Numele tău : Moroilo. Vârsta ta : 20. Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Timp de un 1 an am facut parte din Asistenta Tehnica si am ajutat foarte multe persoane. Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Cu ceea ce am facut si in perioada cand am fost in asistenta. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : -. Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): PRIMĂVARA2025LCS UniqueID : ElClVaa90b2GORTP0M0u6zfvlco= 4
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat 17 ore în urmă Administrator Postat 17 ore în urmă Pro butule, hai inapoi !!!
LCS PREMIUM KiNG ; Postat 16 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 16 ore în urmă Ti a venit mintea la cap ? 1 1
Daimond Kane Postat 16 ore în urmă Postat 16 ore în urmă Așteptam să faci cererea asta de ceva timp! Mă bucur că în sfârșit te-ai decis să revii! Bine ai revenit, Moro! Mult succes și spor în activitate!
LCS PREMIUM LemoN Postat 16 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 16 ore în urmă Pentru ca esti prea BUN !!! Prea ca la tara Daca esti tot Butul ala pe care il stiu ! 1 1
Postări Recomandate