Global-Moderators eds Postat Aprilie 1 Global-Moderators Postat Aprilie 1 O bătrânică își strigă pisica: -Pis, pis, pis… Pisica îi răspunde: -Pace şi ție, mamaie. Citează
Global-Moderators eds Postat Aprilie 1 Autor Global-Moderators Postat Aprilie 1 Un tip intră într-o berărie: -Dați-mi o bere, îmi aștept nevasta aici. -Brună sau blondă? îl întreabă chelnerul. -Nu știu, de-abia a intrat la coafor. Citează
Global-Moderators eds Postat Miercuri la 14:18 Autor Global-Moderators Postat Miercuri la 14:18 - Cum te-ai simtit în excursie? - Oribil! - Cum așa? - Păi, când ne-am dat jos din autocar n-am găsit restaurantul și când am ieșit din restaurant, n-am mai găsit autocarul... Citează
Global-Moderators eds Postat Miercuri la 14:20 Autor Global-Moderators Postat Miercuri la 14:20 Dimineața, la o cafenea: - O cafea 5 în 1 vă rog! - Da cum îi aia? - Păi, cu lapte, zahar, biscuite, semnal wifi și încărcător telefon! Citează
Global-Moderators eds Postat Joi la 12:58 Autor Global-Moderators Postat Joi la 12:58 Un melc se ia la întrecere până acasă cu un ghepard. Primul ajunge melcul căci el nici nu și-a părăsit casa. Citează
Global-Moderators eds Postat Joi la 13:06 Autor Global-Moderators Postat Joi la 13:06 – De ce nu sunt stâlpii roșii: – Că i-ar mânca oamenii cu brânză. Citează
Global-Moderators eds Postat Vineri la 12:24 Autor Global-Moderators Postat Vineri la 12:24 Soțul către soție: -Draga mea, ce aveam astăzi la masă? Soția: -Nimic. -Păi, și ieri a fost tot „nimic”. -Dragule, am gătit pentru două zile. Citează
Global-Moderators eds Postat Vineri la 12:25 Autor Global-Moderators Postat Vineri la 12:25 Ion și Maria în pat: -Mărie, fii sinceră, sunt primul bărbat din viața ta? -Mă, Ioane, s-ar putea, că îmi pari cunoscut! Citează
Global-Moderators eds Postat Sâmbătă la 13:37 Autor Global-Moderators Postat Sâmbătă la 13:37 Soțul: -Dacă nu e mâncarea gata în câteva minute, mă îmbrac și mă duc la restaurant. Soția: -Mai așteaptă, te rog, zece minute. Soțul: -De ce? E mâncarea gata? Soția: -Nu, mă îmbrac și eu ca să vin cu tine. Citează
Global-Moderators eds Postat Sâmbătă la 13:38 Autor Global-Moderators Postat Sâmbătă la 13:38 - Aveți recomandare de la vechiul loc de muncă? - Desigur, ei mi-au recomandat să-mi caut de lucru în altă parte! Citează
Global-Moderators eds Postat Ieri la 12:24 Autor Global-Moderators Postat Ieri la 12:24 Șeful: - Ieri ai mințit că ești bolnav și nu poți veni la serviciu, iar tu te-ai dus să joci fotbal. Angajatul: - N-am jucat fotbal, vă jur! Dacă vreți, v-arăt peștele pe care l-am prins! Citează
Global-Moderators eds Postat Ieri la 12:26 Autor Global-Moderators Postat Ieri la 12:26 Doctorul: - Aveți poftă de mâncare? Pacientul: - Câteodată da, câteodată nu... Doctorul: - Și, când nu aveți, mai precis? Pacientul: - După ce mănânc... Citează
Global-Moderators eds Postat 4 ore în urmă Autor Global-Moderators Postat 4 ore în urmă Doi bețivi beți clampă stau de vorbă: - Câte beri ai băut? - Două halbe de bere. - Și cum dreacu de ești beat? - Păi din greșeală am băut și două halbe de palincă. Citează
Global-Moderators eds Postat 4 ore în urmă Autor Global-Moderators Postat 4 ore în urmă - Dragul meu, te-am ajutat, am avut grijă de tine când ți-a fost rău, ți-am gătit.. - Nu amesteca lucrurile, te rog. - Cum adică? - Păi întâi mi-ai gătit și după aia mi-a fost rău. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.