Jesting
Laughter is healthy! Post and read the best jokes to brighten your day.
6 topics in this forum
-
- 0 replies
- 45 views
RO: Bancurile vor fi postate intr-un topic creat de tine, nu in topicurile altor persoane. Nu aveti voie sa dati reply in alte topicuri cu mesaje gen "Amuzant"; "Haha" acest lucru va duce la WARN. Limita de post-uri este de 2 post-uri, odata la 12h Bancurile de natura xenofoba,de discriminare, etc sunt interzise ! Topicurile inactive mai vechi de 7 zile vor fi inchise de un moderator Este interzis sa repetati un banc in acelasi topic. EN: Will be posted in a topic created by you, not in other people's topics. You are not allowed to reply to other topics with messages like "Funny"; "Haha" this will lead to …
-
- 1 reply
- 40 views
Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste 2 zile!
-
- 1 reply
- 38 views
😂 Discuție într-un cuplu: – Iubitule, dacă aș muri, ți-ai găsi altă femeie? – Normal că nu! – De ce?! Nu-ți place să fii căsătorit? – Ba da… – Atunci? – Bine, poate da… – Chiar?! Ai dormi în același pat cu ea? – Păi… da, cred că da. – Ai lăsa-o să poarte hainele mele? – Nu, e mult mai mică decât tine. – CEEE?! 😡
-
- 1 reply
- 26 views
-Why did the bicycle fall over? -Because it was two tired.
-
- 4 replies
- 36 views
Dragul meu, în curând vom fi trei… – Asta e o veste bună!, răspunse el sărutând-o. – Mama a obţinut divorţul şi va veni să locuiască cu noi…
-
- 2 replies
- 34 views
A plecat presedintele tarii Romanesti la intalniri cu presedinti din diferite tari si acum cand se vor intoarce pe rand in tara lor, fiecare presedinte trebuie sa scoata mana pe geam sau sa priveasca ca sa isi dea seama unde sunt defapt. Primul este Barack Obama care se intoarce cu avionu si spune: Am ajuns! -Ceilalti spun: cum de ti-ai dat seama? - Barack obama: am vazut statuia libertatii. Al doi-lea este Vladimir Putin care se intoarce cu limuzina si spune: Am ajuns! - Ceilalti ramasi spun: tu cum de ti-ai dat seama? - Vladimir Putin: Am vazut cum facea drifturi un locotenent cu tancul si cu vodka in mana. Al trei-lea este Nicolae Cea…