Storm17 Postat Martie 14 Postat Martie 14 (editat) [1]. Name :Cristea Mihai [2]. Nick Server :Storm17 [3]. Age :28 [4]. LeveL :15 [5]. Hours played [Click here]: [6]. Did you read the rules ? :zmfoda [7]. Why do you want admin ? : I want an admin because I like to play and take care of the server. [8]. How well do you know English?:good Editat Martie 14 de skaraotki 1
NAWLUA Postat Sâmbătă la 09:57 Postat Sâmbătă la 09:57 PRO i watch u in srv u dont broke rules and ur activity is good 1
Maz1mo Postat Sâmbătă la 12:55 Postat Sâmbătă la 12:55 I been see you on the server, you've good activity, respect the rules, and also you are respectful with everyone. Pro. Good luck! 1
J0K3RuL ;X Postat Sâmbătă la 15:35 Postat Sâmbătă la 15:35 Pro de incurajare, cu toate ca eu nu te am văzut pe sv niciodată 1
Storm17 Postat Sâmbătă la 15:50 Autor Postat Sâmbătă la 15:50 Mereu sunt pe server cat de mult pot pentru ca mai și lucrez și am un program dificil dar sunt activ
Xtreme11 Postat Duminică la 18:49 Postat Duminică la 18:49 CONTRA ! Nu respecți regulamentul și ești prea implicat în joc dai target playerilor …
Storm17 Postat Duminică la 21:38 Autor Postat Duminică la 21:38 Acum 2 ore, Xtreme11 a spus: CONTRA ! Nu respecți regulamentul și ești prea implicat în joc dai target playerilor … Nu știu cu ce am încălcat regulamentul,și sunt implicat ca asa se face o treaba de admin îmi pare rău de tine dacă crezi asta
Postări Recomandate