Storm17 Postat Martie 14 Postat Martie 14 (editat) [1]. Name :Cristea Mihai [2]. Nick Server :Storm17 [3]. Age :28 [4]. LeveL :15 [5]. Hours played [Click here]: [6]. Did you read the rules ? :zmfoda [7]. Why do you want admin ? : I want an admin because I like to play and take care of the server. [8]. How well do you know English?:good Editat Martie 14 de skaraotki 1
NAWLUA Postat Martie 15 Postat Martie 15 PRO i watch u in srv u dont broke rules and ur activity is good 1
Maz1mo Postat Martie 15 Postat Martie 15 I been see you on the server, you've good activity, respect the rules, and also you are respectful with everyone. Pro. Good luck! 1
J0K3RuL ;X Postat Martie 15 Postat Martie 15 Pro de incurajare, cu toate ca eu nu te am văzut pe sv niciodată 1
Storm17 Postat Martie 15 Autor Postat Martie 15 Mereu sunt pe server cat de mult pot pentru ca mai și lucrez și am un program dificil dar sunt activ
Xtreme11 Postat Duminică la 18:49 Postat Duminică la 18:49 CONTRA ! Nu respecți regulamentul și ești prea implicat în joc dai target playerilor …
Storm17 Postat Duminică la 21:38 Autor Postat Duminică la 21:38 Acum 2 ore, Xtreme11 a spus: CONTRA ! Nu respecți regulamentul și ești prea implicat în joc dai target playerilor … Nu știu cu ce am încălcat regulamentul,și sunt implicat ca asa se face o treaba de admin îmi pare rău de tine dacă crezi asta
Postări Recomandate