אלין Postat Martie 11 Postat Martie 11 Nick: vyke Unique ID (pentru adăugare grad TS3): eR4iOnVz2QidYMto7mojP0bAcHo= Nume canal TS3: DIAMANT.LEAGUECS.RO Contact owner: discordul meu: uzzy6smile , discord @Condeini: Condeini Moderatori categorie: eu si @Condeini Sub-forumuri: [DIAMANT] RECLAMATII , AJUTOR! , EVENIMENTE DNS + Link cerere DNS: DIAMANT.LEAGUECS.RO Link TheGamesTracker: https://thegamestracker.com/server/diamantleaguecsro-revive-system-2025-6459 1 Citează
Administrator b o m b o N e l e;x Postat Martie 11 Administrator Postat Martie 11 Salut,ma voi ocupa ,esti sigur ca vrei doar acele sub forumuri ? Mi se pare ciudat doar 3 In fine eu le fac asa,daca vrei pe viitor altele lasi un reply in acest topic 1 Citează
אלין Postat Martie 11 Autor Postat Martie 11 6 minutes ago, #bomboNele @LGS said: Salut,ma voi ocupa ,esti sigur ca vrei doar acele sub forumuri ? Mi se pare ciudat doar 3 In fine eu le fac asa,daca vrei pe viitor altele lasi un reply in acest topic cerere unban, cerere grade, vip , si " mai multe"; 2 Citează
Administrator b o m b o N e l e;x Postat Martie 11 Administrator Postat Martie 11 Acum 5 minute, אלין a spus: cerere unban, cerere grade, vip , si " mai multe"; te rog sa mi le citezi toate in acest topic ca sa stiu cum sa le fac. 1 Citează
אלין Postat Martie 11 Autor Postat Martie 11 [DIAMANT] RECLAMATII [DIAMANT] VIP info & contact [DIAMANT] AJUTOR! [DIAMANT] EVENIMENTE [DIAMANT] Cerere Unban [DIAMANT] Cerere Grad [DIAMANT] Mai multe despre noi 1 Citează
Administrator b o m b o N e l e;x Postat Martie 11 Administrator Postat Martie 11 Acum 10 minute, אלין a spus: [DIAMANT] RECLAMATII [DIAMANT] VIP info & contact [DIAMANT] AJUTOR! [DIAMANT] EVENIMENTE [DIAMANT] Cerere Unban [DIAMANT] Cerere Grad [DIAMANT] Mai multe despre noi Super,le fac acum ! @ rezolvat 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.