Xtreme11 Postat Martie 6 Postat Martie 6 (editat) [1]. Nume:Alex [2]. Nick server:Xtreme [3]. Varsta:23 [4]. LeveL:20 [5]. Gradul actual:Helper [6]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/Xtreme/zm.leaguecs.ro:27015/ [7]. Link de la ultima cerere:Am fost acceptat în campanie și a fost o problemă cu forumul și s-au șters din cereri și am făcut din nou dar nu mai știu data exactă când am fost acceptat dar am peste o lună [8]. De ce doresti upgrade?:Sa am acces la mai multe comenzi și sa încerc sa mai i-au din atribuțiile colegilor care au multe pe cap. Editat Martie 6 de Xtreme11 1 1
Chestorr Postat Martie 6 Postat Martie 6 Pro, dar mărește activitatea, am căutat printre cererile de admini cererea ta și nici eu nu am găsit-o.
zennik Postat Martie 6 Postat Martie 6 (editat) Activitatea mai mărește-o , în privința la ultima ta cerere sunt la curent ca ai fost acceptat în campanie free , deci decizia aparține unui fondator să verifice dacă îndeplinești termenul de 6 săptămâni !!!! PRO , succes!!! Editat Vineri la 11:43 de zennik
zuky Postat Vineri la 08:22 Postat Vineri la 08:22 Pro @skaraotkiverifica te rog data cand i s-a dat accesul sa stim daca modifica votul!
ExtazzYy Postat Vineri la 08:44 Postat Vineri la 08:44 Contra nu prea ai avut activitate și ai făcut cererea mai repede de când trebuia pe 7 februarie ai fost acceptat sau 8 la campanie free oricum o sa verifice dar tot contra ai activitate slaba îmi pare rau
Oregon Postat Vineri la 12:46 Postat Vineri la 12:46 Momentan Contra până când aflăm când ai primit gradul. Dacă timpul a trecut atunci schimb în pro. Activitate bună
J0K3RuL ;X Postat Vineri la 14:20 Postat Vineri la 14:20 20 hours ago, zennik said: Activitatea mai mărește-o , în privința la ultima ta cerere sunt la curent ca ai fost acceptat în campanie free , deci decizia aparține unui fondator să verifice dacă îndeplinești termenul de 6 săptămâni !!!! PRO , succes!!!
alezz Postat Duminică la 19:34 Postat Duminică la 19:34 (editat) Pro, daca cererea este facuta dupa acel termen de 6 saptamani. Editat Duminică la 19:36 de alezz
LCS PREMIUM XenonOne Postat Luni la 08:49 LCS PREMIUM Postat Luni la 08:49 Respins Nu știu exact cand a fost acceptată ultima ta cerere din cauza faptului că s-au șters toate din perioada 05.02.2025-11.02.2025. Pentru a respecta perioada corespunzătoare, trebuia să o depui minim pe 19.03.2025. Revino cu o nouă cerere peste 3 săptămâni de la acest moment.
Postări Recomandate