Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume:Alex

[2]. Nick server:Xtreme

[3]. Varsta:23

[4]. LeveL:20

[5]. Gradul actual:Helper

[6]. Ore jucate [Apasa aici]:https://www.gametracker.com/player/Xtreme/zm.leaguecs.ro:27015/

[7]. Link de la ultima cerere:Am fost acceptat în campanie și a fost o problemă cu forumul și s-au șters din cereri și am făcut din nou dar nu mai știu data exactă când am fost acceptat dar am peste o lună 

[8]. De ce doresti upgrade?:Sa am acces la mai multe comenzi și sa încerc sa mai i-au din atribuțiile colegilor care au multe pe cap.

Editat de Xtreme11
  • Like 1
  • Mor de râs 1
Postat

Pro, dar mărește activitatea, am căutat printre cererile de admini cererea ta și nici eu nu am găsit-o.

Postat (editat)

Activitatea mai mărește-o , în privința la ultima ta cerere sunt la curent ca ai fost acceptat în campanie free , deci decizia aparține unui fondator să verifice dacă îndeplinești termenul de 6 săptămâni !!!!

PRO succes!!!

Editat de zennik
Postat

Contra nu prea ai avut activitate și ai făcut cererea mai repede de când trebuia pe 7 februarie ai fost acceptat sau 8 la campanie free oricum o sa verifice dar tot contra ai activitate slaba îmi pare rau

Postat

Momentan Contra până când aflăm când ai primit gradul. Dacă timpul a trecut atunci schimb în pro. Activitate bună 

Postat
20 hours ago, zennik said:

Activitatea mai mărește-o , în privința la ultima ta cerere sunt la curent ca ai fost acceptat în campanie free , deci decizia aparține unui fondator să verifice dacă îndeplinești termenul de 6 săptămâni !!!!

PRO succes!!!

Postat (editat)

Pro, daca cererea este facuta dupa acel termen de 6 saptamani.

Editat de alezz
  • LCS PREMIUM
Postat

Respins

Nu știu exact cand a fost acceptată ultima ta cerere din cauza faptului că s-au șters toate din perioada 05.02.2025-11.02.2025. Pentru a respecta perioada corespunzătoare, trebuia să o depui minim pe 19.03.2025. Revino cu o nouă cerere peste 3 săptămâni de la acest moment.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate