LGD Postat Miercuri la 19:52 Postat Miercuri la 19:52 (editat) Nick : LGD Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : - Nume canal TS3 : Nu doresc canal Contact owner : Discord rsd221 Moderatori categorie : @R U S U @raxr3s Sub-Forumuri: LEGENDS.LEAGUECS.RO - DISCORD SERVER -> AICI PUNETI REDIRECT LA SRV DE DIS https://discord.gg/heJjvMr9nS LEGENDS | RULES LEGENDS | ANNOUNCEMENTS & INFORMATIONS LEGENDS | EVENTS LEGENDS | TAG REQUEST LEGENDS | ADMIN REQUEST LEGENDS | UNBAN REQUEST LEGENDS | COMPLAINTS ADMIN / PLAYER LEGENDS | SERVER ARHIVE DNS+Link cerere DNS : LEGENDS.LEAGUECS.RO Editat Miercuri la 19:54 de LGD Citează
Administrator RĂDUCU Postat Miercuri la 20:06 Administrator Postat Miercuri la 20:06 @LGD https://leaguecs.ro/forum/forum/10839-classic-➪-legends/ Rezolvat, pentru alte adăugări/modificări poți lăsa un reply aici. 1 Citează
R U S U Postat Joi la 08:06 Postat Joi la 08:06 Salut as dori adaugarea inca unui sub forum intre ADMIN REQUEST SI UNBAN REQUEST SA FIE LEGENDS | BANLIST. Multumesc. Citează
R U S U Postat Joi la 08:08 Postat Joi la 08:08 Si inca o intrebare te rog pentru creeare Tag-ului la server se face cerere aici ? Citează
Administrator RĂDUCU Postat Joi la 08:10 Administrator Postat Joi la 08:10 Acum 2 minute, R U S U a spus: Salut as dori adaugarea inca unui sub forum intre ADMIN REQUEST SI UNBAN REQUEST SA FIE LEGENDS | BANLIST. Multumesc. Salut, pentru modificări postează doar cel care a făcut cererea DNS și ulterior Forum Management. Acum 1 minut, R U S U a spus: Si inca o intrebare te rog pentru creeare Tag-ului la server se face cerere aici ? Dacă te referi pentru Teamspeak3 îmi poți da un mesaj privat. Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 08:44 Administrator Postat Joi la 08:44 Acum 28 minute, LGD a spus: Salut el este detinatorul principal. Mulțumim pentru precizare, de acum încolo, vă rugăm să vă puneți de comun acord care o să posteze, conform regulamentului, solicitările le înregistrează cel care a deschis topicul. 1 Citează
LGD Postat Joi la 08:52 Autor Postat Joi la 08:52 Nu e o problema asta o sa postez eu pe forum management, multumesc. Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 08:53 Administrator Postat Joi la 08:53 Este în regulă, hai să nu mai facem spam te rog frumos, re-postezi aici doar dacă ai ceva la structura de managment a server-ului de schimbat. Mulțumesc. Citează
LGD Postat Joi la 09:23 Autor Postat Joi la 09:23 Va rog sa imi adaugati un sub forum intre ADMIN REQUEST SI UNBAN REQUEST SA FIE LEGENDS | BANLIST. Multumesc. Citează
Administrator RĂDUCU Postat Joi la 09:26 Administrator Postat Joi la 09:26 Acum 2 minute, LGD a spus: Va rog sa imi adaugati un sub forum intre ADMIN REQUEST SI UNBAN REQUEST SA FIE LEGENDS | BANLIST. Multumesc. Rezolvat. 1 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.