E X T A Z Z Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Nume actual: E X T A Z Z Numele pe care il doriti: R U S U Motivul pentru care doriti sa il schimbati: porecla Link de la ultima cerere: -
R U S U Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Imi schimbi pe contul asta te rog ca am greșit contul.
Fondator X-Tream Postat Februarie 27 Fondator Postat Februarie 27 Acum 8 minute, KING | E X T A Z Z a spus: Imi schimbi pe contul asta te rog ca am greșit contul. Salut, numele acela este folosit de alt membru al forumului. Te rog, alege alt nume.
R U S U . Postat Februarie 27 Postat Februarie 27 Tot contul meu este poți sa mi ștergi contul asta dacă e și sa îmi treci numele pe contul asta te rog Acum 28 minute, KING | E X T A Z Z a spus: Imi schimbi pe contul asta te rog ca am greșit contul. g
Fondator X-Tream Postat Februarie 28 Fondator Postat Februarie 28 Mai zapacit de cap. Deci, cu ce cont vrei sa ramai pe forum? Cu RUSU sau cu Extaz ala?
R U S U Postat Februarie 28 Postat Februarie 28 Singurul cont de rămâne este asta de pe care îți scriu și îmi pui numele la el R U S U pe celelalte 2 poți sa le ștergi
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Februarie 28 Administrator Postat Februarie 28 Acum 3 ore, KING | E X T A Z Z a spus: Singurul cont de rămâne este asta de pe care îți scriu și îmi pui numele la el R U S U pe celelalte 2 poți sa le ștergi Nu se sterg conturi pe lcs, dar am adaugat un punct la final la contul cu numele ''R U S U'', si ti-am modificat numele la contul actual. In schimb, le pot bana sa nu le mai poti accesa. 1
Postări Recomandate