omfg parintele ion Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 (editat) ★ Nume Real: Mihai Emil ★ Nickname: yknuj ★ Vârstă (): 27 ★ STEAM (ON/OFF): ON ★ WARGOD TEST (nu e obligatoriu): ★ Sunteti constient ca trebuie sa fiti mereu pe teamspeak3 cand jucati pe server/?: da, sunt activ tot timpul cand joc ★ Sunteți conștient că dacă faceti probleme serverului puteti pierde gradul?: da ★ Cate ore aveti pe server / De cate zile jucati?: am o săptămână, chiar îmi place colectivul, 3-4 ore pe joc pe zi garantat Edit: Am avut interacțiuni cu Assasin, Delta, Gap, Mro, am fost destul de activ, chiar și cu Hatse. Și orele mele : https://www.gametracker.com/player/yknuj/217.156.22.66:27015/ chiar băieții mi-au spus să fac o cerere. Editat Februarie 24 de omfg parintele ion 1
ArkanTiger Postat Februarie 24 Postat Februarie 24 Ai fost online pe team speek??Eu nu te-am vazut!! Ai jucat pe sevar???Nu te-am vazut !! 1
LCS PREMIUM ᴹᴿIuLyAnNn ;x Postat Februarie 25 LCS PREMIUM Postat Februarie 25 Sincer eu nu te-am vazut activ pe server sau ts3 2
.Mitza. Postat Februarie 25 Postat Februarie 25 ACTIVITATE PE SERVER SI PE TEAMSPEAK (ts.leaguecs.ro ->nestle section) SI APOI POTI REVENI CU O CERERE! MULTUMESC
Postări Recomandate