scubi Postat 15 ore în urmă Postat 15 ore în urmă Numele tău :ionut Vârsta ta :16 implinesc 17 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?:momentan nimic deoarece am fost afk 1 un an si nu mai stiu ce am facut in primul,dar stiu ca am administrat ceva Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte :aducand persoane pe ts,ajutandui pe cei noi veniti Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : @Daimond Kane Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): staff2k25 UniqueID : oC386L6e5R0JB8AiMC8ICPPimyY=
Daimond Kane Postat 15 ore în urmă Postat 15 ore în urmă Eu consideri că toți merită o șansă. Știți că în staff am avut un băiat de 15 ani, deși regulamentul spune că vârsta minimă e de 17 ani. Eu cred că va contribui în mod semnificativ. Mult succes, olteanule!
Moderators 1st_Psycho Postat 14 ore în urmă Moderators Postat 14 ore în urmă pentru perioada de proba
Administrator RĂDUCU Postat 12 ore în urmă Administrator Postat 12 ore în urmă Contactează un support pe teamspeak3 pentru a primi rank si a face instructajul. Succes! 1
Postări Recomandate