Melissa Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Citează
Administrator RĂDUCU Postat Aprilie 3 Administrator Postat Aprilie 3 Acum 17 minute, Melissa a spus: Are prea mult zahăr, te vei îngrășa. Vreau o vacanță în Maldiveee Nu mai ai zile de concediu disponibile Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult 1 Citează
LCS PREMIUM Rusu Radu Postat Aprilie 3 LCS PREMIUM Postat Aprilie 3 Acum 11 ore, RĂDUCU a spus: Vreau un program mai scurt la muncă 9-24 e mult Se îndeplinește însă în fiecare zi vei avea și 2 ore de meeting-uri inutile / zile fără pauză Vreau să am succes în tot ce fac și să mă înconjor de oameni care mă susțin și mă inspiră. Citează
sh1nRa- Postat Aprilie 4 Postat Aprilie 4 Mai ai de lucrat... Vreau să fiu la țară la bunicamea, să joc un fotbal cu tovarașii din copilărie.. Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Luni la 11:36 Postat Luni la 11:36 numai sunt acele vremuri vreau sa imi iau orga noua Citează
sh1nRa- Postat Luni la 17:34 Postat Luni la 17:34 Mai ai de strâns bani, sunt destul de scumpe.. Vreau să-mi cumpăr Tastatura Gaming Logitech G PRO X TKL Rapid Pink Magnetic Analog Switch Mecanica Citează
Răzvan @ LCS Postat Marți la 19:38 Autor Postat Marți la 19:38 Nu ai bani de ajuns Vreau să-mi cumpăr un câine Citează
sh1nRa- Postat Miercuri la 14:54 Postat Miercuri la 14:54 Nu ești destul de matur să deții un animal. Vreau să-mi găsesc sufletul pereche.. Citează
Răzvan @ LCS Postat Miercuri la 15:43 Autor Postat Miercuri la 15:43 Ești prea gelos pentru a avea o relație Doresc sa am bani mulți 1 Citează
MG1 Postat Joi la 00:37 Postat Joi la 00:37 Esti prea cheltuitor ca sa poti avea multi bani. Vreau sa mai slabesc 1.000 de grame ca sa le pot pune la loc. Citează
sh1nRa- Postat Joi la 11:57 Postat Joi la 11:57 Nu ești destul de ambițios.. Mi-aș dorii să învăț să mă iubesc.. Citează
Răzvan @ LCS Postat Joi la 14:35 Autor Postat Joi la 14:35 Nu vei putea niciodată sa iubești Mi as dori un concediu 1 Citează
sh1nRa- Postat Vineri la 13:15 Postat Vineri la 13:15 Mai trage puțin, după paște.. poate Îmi doresc să prind un bilet weekend-ul ăsta.. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.