Răzvan @ LCS Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Un jucator isi scrie dorinta iar urmatorul va trebui sa i-o strice . Exemplu : 1: as vrea o bere . 2: e inchis la magazin . Urmatorul va trebui sa posteze si el o dorinta ca la randul lui sa fie dezamagit . Start : As vrea sa imi deschid o firma . 1 Citează
Administrator devylinn @ LCS Postat Februarie 16 Administrator Postat Februarie 16 E greu de deschis o firma, si ai nevoie de multiiiiiiiiiiiii banii As vrea sa nu mai lucrez niciodata Citează
InviuS Postat Februarie 16 Postat Februarie 16 Cecul dvs. de pensie este pierdut prin poștă. Doresc sa iau rtx 5090 1 Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Februarie 16 Administrator Postat Februarie 16 Nu îți duce placa mi aș dori un câine de mare Citează
Răzvan @ LCS Postat Luni la 07:42 Autor Postat Luni la 07:42 Nu unde sa îl crești Mi-as dori ultimul model de laptop. Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Luni la 09:17 Postat Luni la 09:17 n-ai destul buget mi-as dori o clapa Korg pa5x Citează
Administrator .GoSSen. Postat Luni la 10:59 Administrator Postat Luni la 10:59 nu ti se potriveste modelu mi as dori sa calatoresc prin mai multe tari Citează
InviuS Postat Luni la 13:36 Postat Luni la 13:36 Un nou virus a apărut, carantina tocmai a început. Mi-aș dori să pot obține gta 6 1 Citează
Jocsieucs_ Postat Luni la 16:23 Postat Luni la 16:23 Rockstar a dat faliment si nu mai lanseaza gta 6 Mi-as dori sa nu cedeze turbina sau vreun furtun o data la cateva luni Citează
LCS PREMIUM qFane Postat Luni la 16:55 LCS PREMIUM Postat Luni la 16:55 Dar iti pica transmisia in fiecare saptamana Mi-as dori o casa la plaja 1 Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Marți la 10:38 Postat Marți la 10:38 esti alergic la nisip mi-as dori un pc nou de 5 tb Citează
Răzvan @ LCS Postat Marți la 11:42 Autor Postat Marți la 11:42 Nu ai suficienți bani Mi as dori un câine pitbull Citează
LCS PREMIUM qFane Postat Marți la 17:11 LCS PREMIUM Postat Marți la 17:11 n-ai bani de mancare mi-as dori o bautura rece Citează
Administrator RĂDUCU Postat Marți la 21:37 Administrator Postat Marți la 21:37 Faci rosu-n gat. Mi-aș dori mai multe zile libere de la muncă Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Miercuri la 11:56 Postat Miercuri la 11:56 nu se acorda de la sefu mi-as dori mai un big mc Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Miercuri la 14:39 Administrator Postat Miercuri la 14:39 A dat faliment firma mi as dori uno tigara Citează
LCS PREMIUM qFane Postat Miercuri la 17:01 LCS PREMIUM Postat Miercuri la 17:01 faci cancer mi-as dori o placa video noua Citează
Răzvan @ LCS Postat Miercuri la 17:26 Autor Postat Miercuri la 17:26 Nu ai bani Mi as dori un telefon nou Citează
Administrator #bomboNele @LGS Postat Miercuri la 18:23 Administrator Postat Miercuri la 18:23 Nu se mai folosesc telefoanele,doar tablete. Mi as dori un aparat de cafea Citează
PlayZeeK. # GFX Postat Joi la 12:16 Postat Joi la 12:16 nu mai exista le-au scos de pe piata mi-as dori fructe de mare Citează
Răzvan @ LCS Postat Joi la 17:41 Autor Postat Joi la 17:41 Ești alergic Mi as dori sa fiu mai înalt Citează
LCS PREMIUM qFane Postat Joi la 18:33 LCS PREMIUM Postat Joi la 18:33 e scumpa operatia mi-as dori o toyota Citează
InviuS Postat 10 ore în urmă Postat 10 ore în urmă Compania a încetat să mai producă mașini. Sper să mă îmbolnăvesc din nou Citează
PlayZeeK. # GFX Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă au iesit pastile pentru orice boala mi-as dori un suc cola Citează
shivanu @ LCS Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă E bine sa iti doresti da e in inchis la magazin mi-as dori o pizza si un cola Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.