Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare la toti colegii! 

Fac aceasta cerere deoarece nu mai pot juca pe server din cauza altor admin ( RED, DEY, SLOT DARIUS si altii care mai sunt din grupul lui... )

Motivele mele sunt : Red mi-a dat kick, ban, destroy, eliminate in trecut si in prezent kick fara nici un motiv intemeiat conform regulamentului! M-a jignit de numarate ori pe chatul adminilor, si nu numai pe mine si foarte multi jucatori si admini care o fost ! Isi creaza proprile reguli si le aplica serverului si jucatorilor de pe server ( Kick si ban fara motive ) ! In concluzie a bagat serverul in pamant din cauza regurilor impuse doar de el. A alungat potentiali donatori prin jignirile aduse! Nu vreau sa mai detaliez, pentru ca nu cred ca se va analiza situatia si remedia!

A sa zisul Dey ( Fustratul Nr 1 al serverului ) : La fel Kick si ban fara motiv, injuri si jigniri aduse jucatorilor si adminilor cu grad mai mare, fiind protejatul lui Red!

Asemenea in dupa-amiaza asta Slotul - Darius, acesta fiind tot din grupa mica de la gradinita RED, m-a jignit fara sa-i zic absolut nimic! I-am dat kick pentru ca mi-a vorbit urat si jignitor, dupa am primit si eu kick de la Red, intitulat " CEL MAI CORECT ADMIN CARE RESPECTA REGURILE!! " 😕 Regurile create pe moment doar de el si aplicate special pentru mine :) RESPECT din partea mea pentru ceea ai facut! Mai rar om ca tine 😐  

Vreau sa specific, perioada cat RED si catelusii lui au lipsit, serverul erau mai mereu FULL!

Singurul lucru care il regret a fost ca i-am sugerat lui D@ny sa il aduca inapoi pe Red pe rezolvarea unor probleme pe server! 

A fost un server FRUMOS dar trebuie sa ma retrag din motivele enumerate mai sus!

Au fost in jur de 3 ani care am debutat pe server si cred ca am fost un Admin Exemplu fata jucatori si toti colegii! 

Va multumesc pentru intelegere ! 

• Like 1
  • uau 1
Postat (editat)

Nu pleci niciunde, se rezolva toate ... stau prost cu timpul perioada asta dar rezolvam ..Gradul ramane

Editat de bozan1991
  • Like 2
  • Ador 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate