[ESL] Announces
Various server related announcements
5 topics in this forum
-
-
- Manager Server
- 1 follower
- 180 replies
- 2k views
Cei ce doresc, ne pot vota serverul, ajutandu-l sa ajunga in top . Dupa ce ati votat, postati in acest topic cu " votat " Linkuri pentru vot : Link 1 , Link 2, Link 3
Last reply by Red #, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 25 views
Serverul ESL.LEAGUECS.RO organizeaza un concurs cu premii in luna Iunie, bazat pe Top 15 . Primii 3 jucatori din top , vor primi un Steam cu jocul CS 1.6 , iar daca il au deja, vor primi admin sau marire de admin . Premiile vor fi marite / modificate pe parcurs, nu este inca stabilit ( Steam-ul va ramane totusi )
Last reply by Red #, -
-
-
- Manager Server
- 0 replies
- 42 views
Pentru cei interesati sa ajute serverul, va las aici cele doua adrese de PayPal . Transferurile se fac catre " friends " , pentru a nu exista comisioane . Donatia este una voluntara, sub nici o forma obligatorie . Jucatorii care doneaza, vor fi recompensati cu mici avantaje pe server ( in curand ) , iar adminii vor primi marire . @bozan1991 : bozandany186@gmail.com @seven7sin : cujba.mihai@yahoo.com
Last reply by Red #, -
-
Pentru ca multi jucatori au probleme cu setarile ( si pentru ca am avut experti care " stiau " face un cfg , si mai mult au incurcat jucatorii ) , o sa va las aici un mic tutorial cu setarile optime pentru CS . In primul rand, in urmatorul spoiler, o sa pun un cfg cu setarile optime ( pentru a-i da direct copy-paste ) : Spoiler // This file is overwritten whenever you change your user settings in the game. // Add custom configurations to the file "userconfig.cfg". unbindall bind "TAB" "+showscores" bind "ENTER" "+attack" bind "ESCAPE" "cancelselect" bind "SPACE" "+jump" bind "'" "+moveup" bind "+" "sizeup" bin…
Last reply by Red #, -
- 0 replies
- 131 views
Salutare comunitatea ESL, în sfârșit pot anunța un server oficial de discord pentru comunitatea aceasta în care să ne petrecem timpul liber și să ne distrăm Am stat destul de mult să lucrez la acest server de discord mereu apărând cate o eroare amânându-l incontinuu , dar în sfârșit este aici. Noi am creat acest server de discord pentru cei ce nu vor să folosească TeamSpeak-ul, discord-ul fiind din partea mea o platformă mai modernă, aceasta având mai multe opțiuni de comunicare și recreere. Așa că vă așteptăm cu drag pe server-ul comunității ESL LINKhttps://discord.gg/QpYuY5ujbs Best regards -Your Super-Moderator, n…
Last reply by nam3x,