SilverFang Postat Ianuarie 23 Postat Ianuarie 23 (editat) *CS 1.6 star.leaguecs.ro # respawn fun!* *IP server: 51.89.59.159:27015 *Alătură-te distracției acum și hai să creăm momente de neuitat!* Suntem in cautare de admini cat mai repede,nu cerem ore jucate.O cunostinta minima in a admina ar fi de ajuns MODEL Nick: Vârsta: Cât poți fi activ pe server?: Contact: Alte precizari: Asteptam reply. Editat Ianuarie 23 de SilverFang 1 Citează
Fondator X-Tream Postat Luni la 17:20 Fondator Postat Luni la 17:20 Nu mai dati UP. Am adaugat "Bump this topic", care face exact acelasi lucru cu un singur click 2 Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Luni la 17:24 LCS PREMIUM Postat Luni la 17:24 Acum 3 minute, X-Tream a spus: Nu mai dati UP. Am adaugat "Bump this topic", care face exact acelasi lucru cu un singur click Eu neavand acces (nefiind autorul acestui topic) nu pot sa dau "Bump this topic". 1 Citează
SoftZm Postat Miercuri la 15:29 Postat Miercuri la 15:29 Nick: Soft Vârsta: 22 Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Contact: Discord: softzm Alte precizari: Nu am 1 Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Miercuri la 15:47 LCS PREMIUM Postat Miercuri la 15:47 Acum 16 minute, SoftZm a spus: Nick: Soft Vârsta: 22 Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Contact: Discord: softzm Alte precizari: Nu am Acceptat ca si Semi-God. NEXT, NEXT! Citează
Him Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Nick name: Him Age: 17yr Can be online for like an hour a day for the next 4 months but after those for months I can be online for at least 3 hours a day (I will be free) Discord: its_me8762 I am Arab from Palestine and that's it Thanks Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat 4 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 4 ore în urmă Chiar acum, Him a spus: Nick name: Him Age: 17yr Can be online for like an hour a day for the next 4 months but after those for months I can be online for at least 3 hours a day (I will be free) Discord: its_me8762 I am Arab from Palestine and that's it Thanks Accepted as Moderator. Please send me your password in private to add your acces. NEXT NEXT! Citează
marcudaniel1337 Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă Nick: sToP ! Vârsta: 28 Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Contact: Discord: marcudaniel1337 Alte precizari: Frumos server! Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat 3 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 3 ore în urmă Acum 1 minut, marcudaniel1337 a spus: Nick: sToP ! Vârsta: 28 Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Contact: Discord: marcudaniel1337 Alte precizari: Frumos server! Acceptat ca si God. NEXT NEXT!! Citează
motzu Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă nick: motzu Vârsta: old Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Alte precizari :Dragut serverul Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat 2 ore în urmă LCS PREMIUM Postat 2 ore în urmă Chiar acum, motzu a spus: nick: motzu Vârsta: old Cât poți fi activ pe server?: 1-2 ore pe zi Alte precizari :Dragut serverul Acceptat ca si Administrator. NEXT NEXT!! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.