ExtazzYy Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 (editat) [1]. Nume:Andrei [2]. Nick server:ExtazZyY1 [3]. Varsta:19 [4]. LeveL:29 [5]. Ore jucate [Apasa aici] :www.gametracker.com/player/ExtazZyY1/zm.leaguecs.ro:27015/ [6]. Ai citit reregulamentul: "natasha" [7]. De ce doresti admin?: Am avut grad primit de la detinatoru Cizma Ba?.Acesta mia oferit o șansă la helper și am avut o problemă pe moment atunci și nu am mai putut sa întru să-mi îndatorez prezenta ca helper ca dovada Cizma Ba sa supărat pe mine. Nu am luat remove din altceva mai grav sa zic Doresc admin pentru a da dovada de un admin care am fost și în trecut fără greșeli doar modu de joc este diferit fata de grad și da vreau sa ajut sv sa prospere sunt sigur ca cei din staff țin la mine inafara de zuky Editat Ianuarie 8 de ExtazzYy 2 1
J0K3RuL ;X Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 (editat) Pro dacă ai aprobare la deținător, mai urca în activitate Editat Ianuarie 9 de J0K3RuL ;X
-=armin=- Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 Contra, degeaba ai aprobare de la Detinator daca tu nu esti pregatit pentru admin, revino peste 2 saptamani cand esti mai pregatit pentru asa ceva. 2
gorgal923 Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 (editat) PRO Foarte activ Nu lam vazut niciodata incalcand regulamentul : Editat Ianuarie 9 de gorgal923 1
zennik Postat Ianuarie 9 Postat Ianuarie 9 din partea mea ai un pro , stiu ca ai avut foarte multe probleme cu stafful etc. dar asta nu inseamna ca nu meriti sa incepi de la zero , succes 1
Oregon Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Tu ești nebun cred Ai primit în ultimul timp admin de 2-3 ori și după o săptămână renunțai. Contra clar 1
GILBERT ICM Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 PRO. Daca si acum renunti la grad sau o invoire de 1-2 ani din partea mea poti ramane Player.
zuky Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 (editat) PRO si de la mine si asa nu se voteaza cu cap,felicitari,sper sa nu renunti iar peste o saptamana.ia aminte de la mine nu ii mai cere lu cizma sau alt fondator sa iti de a remove ca te certi tu cu un prieten pe lego sau pe bomboane fi serios si ia ti munca pe sv in serios.succes! Editat Ianuarie 10 de zuky 2
AbiGalE* Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 (editat) I'll give you a PRO, you have improved alot from how you used to act with everyone and trying to connect with everyone which is a positive (appreciated) but I feel like when in server, you are mostly focused on playing for yourself more rather than looking out for others so you have to improve this quality of yours and you are good to go. Good luck Editat Ianuarie 10 de AbiGalE*
SicraN Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 Contra, știi de ce. Într-o zi erai admin, în alta erai doar jucător, următoarea iar admin și tot așa. Dacă fondatorii sunt de acord, oricum ai voturi mai multe de pro, deci votul meu nu contează așa mult în cazul ăsta.
Mohamed teto Postat Ianuarie 10 Postat Ianuarie 10 contra I don't know if you're laughing at us or what you want to get at every time you say that and then run away. You don't deserve a pro.
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat Ianuarie 10 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 10 Ma abtin de la raspuns si am sa las alt detinator/manager sa iti raspunda. Poate altul o sa iti dea alta "sansa". 1
Postări Recomandate